Nowaja16
Fanka BB :)
Śliczna <3 ja też dziś jadę do miasta i mam zamiar coś kupićzaszalałam dziś i wydałam całe 5 zł [emoji16] pieluszka jest biala (te paski przeswituja od kołdry)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczna <3 ja też dziś jadę do miasta i mam zamiar coś kupićzaszalałam dziś i wydałam całe 5 zł [emoji16] pieluszka jest biala (te paski przeswituja od kołdry)
Nie, nie trzeba. Po 4-5 h ślad alko sam zniknie z mleka.Cos Ty? Zawsze myslalam, ze trzeba odciagnac.
Aniołek[*]8.08.2017
zapamiętamy i będziemy wypominaćOj tam [emoji14] uroczyście oświadczam, że nie będę marudzić jak mi da w kość kopniakami
Jest teraz tak dużo przepięknych cudeniek, że na pewno coś znajdziesz [emoji16] trzymam kciuki za udane zakupy no i czekamy na zdjęcia [emoji16] nacieszymy trochę okoŚliczna <3 ja też dziś jadę do miasta i mam zamiar coś kupić
Oo to faktycznie może o to chodzić zawsze myślałam, że cala Polska podlega pod jeden i ten sam ale widocznie są różneRozne oddzialy nfz. Pewnie kazdy ma inne zasady.
Aniołek[*]8.08.2017
wiesz co wziela na klate i chyba zamknela w glowie czasem jak gadamy to poplacze ze jeszcze sobie z tym nie poradzila ale kocha go wie ze on ja tez ze tyle przezyli razem ze mieli ten kryzys i oboje zawinili ale zdecydowali sie walczyc mysle ze jakby nie odbilo mu to by odeszla od nego ale jak widziala jego stan to pomogla mu nie wiem jak to jest byc w otoczeniu takiego czlowieka ale jak ona opowiadala co z nim przezyla przez2 tyg to ja ja podziwiam
Tak pewnie jest różne oddziały NFZ albo coś i inne ustaleniaTzn nie chcę się wciskać w dyskusję zbytnio ale ja też słyszałam,że u nas już tych czarnych nie robią, tylko białe. może to zależy od województwa po prostu a nie wielkości miasta
Ja bym wygrała malowanie, ale ja lubię...Otworzylam oczy a tu prawie 14
Tyle spać
Zabieram sie za obiad a pozniej Was nadrobie
* Lepiej dostać lozeczko i bawic sie w malowanie czy kupic np. Te lub podobne, z funkcja opuszczenia szczebelkow i przerobienia na lozko
* Chyba wybiore Te drugą opcje, tylko jeszcze przejrze ogloszenia a 300zl to nir pieniadze jesli chodzi o łozeczko, a przyda sie na lata zaraz po opuszczeniu przez dziecka kosza/kolyski Zobacz załącznik 837490
Ja teżMi pomaga meliska i na sen i na bol glowy. Bo czesto mnie boli z nerwow. A do tego bardzo mi smakuje. Kupuje w biedrzr taka z pomarancza[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017