reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

1517402258-b2e6c6441a81fbdb-aaaaaa.jpeg
zaszalałam dziś i wydałam całe 5 zł [emoji16] pieluszka jest biala (te paski przeswituja od kołdry)

f2w39n7303c24ozn.png
Śliczna <3 ja też dziś jadę do miasta i mam zamiar coś kupić :)

reklama
Oj tam [emoji14] uroczyście oświadczam, że nie będę marudzić jak mi da w kość kopniakami :p
zapamiętamy i będziemy wypominać
Wszystkie moje koleżanki, kuzynka, żony kuzynów i w ogóle wszystkie znane mi ciężarne choć raz narzekały, choćby na to, jak w nocy dostały po rzebrach tak, że spać nie mogły ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mloda ma to zap. ucha lekkie. Na razie tylko krople, ale jak by sie pogorszylo to antybiotyk doustny. Nie wiem tetaz co z tym wyjazdem zrobic. Czy dac sobie spokoj, czy pojechac ze dwa dni pozniej czy normalnie jechac[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

wiesz co wziela na klate i chyba zamknela w glowie czasem jak gadamy to poplacze ze jeszcze sobie z tym nie poradzila ale kocha go wie ze on ja tez ze tyle przezyli razem ze mieli ten kryzys i oboje zawinili ale zdecydowali sie walczyc mysle ze jakby nie odbilo mu to by odeszla od nego ale jak widziala jego stan to pomogla mu nie wiem jak to jest byc w otoczeniu takiego czlowieka ale jak ona opowiadala co z nim przezyla przez2 tyg to ja ja podziwiam

Tzn niewiem czy drazyc temat,,,,,
Tzn oboje zawinili aby on mogl dopuscic sie zdrsdy?
Moja sasuadka opowiadala ze miala przyjaciolke i ta owa przyjaciolks dostswiala sie do meza I oboje uciekli [emoji848][emoji15][emoji15]co za zdzira co... no I on tez I ona z dzieckiem sama

Otworzylam oczy a tu prawie 14 :o
Tyle spać :oops:
Zabieram sie za obiad a pozniej Was nadrobie :)

* Lepiej dostać lozeczko i bawic sie w malowanie czy kupic np. Te lub podobne, z funkcja opuszczenia szczebelkow i przerobienia na lozko :)
* Chyba wybiore Te drugą opcje, tylko jeszcze przejrze ogloszenia :) a 300zl to nir pieniadze jesli chodzi o łozeczko, a przyda sie na lata zaraz po opuszczeniu przez dziecka kosza/kolyski :) Zobacz załącznik 837490
Ja bym wygrała malowanie, ale ja lubię...
Stolik do salonu będę robiła sama (mąż ma zrobić dębowy blat, tzn uciąć ładny kawałek dębu, frezy, i wszystko inne już sama..., chyba, że z powodu ciąży mąż będzie pomagać..),a na oku mam piękną komódkę do salonu - tzn na razie stoi u wujka, ale obiecał, że mi ją da, bo stoi w komórce, a ja ją chcę odnowić i wstawić do salonu...
Ale ja po pierwsze to lubię, po drugie mam całe zaplecze, choćby do zeszlifowania starej farby, i w ogóle...
Ale "normalnym ludziom" polecałabym jednak opcję nr 2 ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Mi pomaga meliska i na sen i na bol glowy. Bo czesto mnie boli z nerwow. A do tego bardzo mi smakuje. Kupuje w biedrzr taka z pomarancza[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja też :D
Na spanie najlepsza ;) no, prawie... Lepsza na spanie jest lidlowa melisa z chmielem, ale chmiel ponoć nie jest zalecany w ciąży, więc zostałam przy tej z pomarańczą ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry