reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oo to faktycznie może o to chodzić :) zawsze myślałam, że cala Polska podlega pod jeden i ten sam ale widocznie są różne :)

f2w39n7303c24ozn.png
Nie, nie. Rozne sa. U lekarza czesto sie pytaja jaki oddzial nfz, na receptach tez jest napisane.
Poza tym tez chyba wszystko zalezy id tego jaki kontrakt z nfz podpisze dana placowka.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Tak dużo się mówiło jakiś czas temu, że są niezdrowe, ale teraz poczytałam, że ta rtęć do organizmu nie trafia podobno więc widocznie jednak to stosują :) ja mam jedna z dzieciństwa i nic się z nią nie dzieje, ale po karmieniu wymienię :)

f2w39n7303c24ozn.png
Dokładnie, to samo słyszałam,że już ich nie robią bo niezdrowe. No i akurat u nas nie robią.
Ale dalej nie zagłębiałam się w temacie :D

Mloda ma to zap. ucha lekkie. Na razie tylko krople, ale jak by sie pogorszylo to antybiotyk doustny. Nie wiem tetaz co z tym wyjazdem zrobic. Czy dac sobie spokoj, czy pojechac ze dwa dni pozniej czy normalnie jechac[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja bym poczekała z decyzją do jutra - zobaczysz, czy jest poprawa, itd. Planujecie wyjazd w piątek?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dokładnie, to samo słyszałam,że już ich nie robią bo niezdrowe. No i akurat u nas nie robią.
Ale dalej nie zagłębiałam się w temacie :D
Czasem gdy człowiek chce pomóc i odpowiedzieć na pytanie tu na forum to może wprowadzić w błąd bo mimo jednego kraju bywają różnice :) Musimy o tym pamiętać na przyszłość (bo trochę ciąży przed nami) [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

SzczęśliwaCiężarna, śliczna ;)
też bym chciała szaleć z zakupami ale powstrzymuje mnie to że nie wiem kim jest Lokator

Gin mi odpisała w sprawie magnezu Slow-Mag B 2x2
Ja też nie mam pewności bo jeszcze mogło coś wyrosnąć :) narazie kupiłam tylko woreczki do segregowania rzeczy do torby do szpitala, dwa różowe koszyki na maści itp (jeśli będzie chłopak to oddam koleżance,kupiłam w pepco więc cena nie załamuje), biała lampke kroliczka i ta pieluchę :) więc jestem ostrożna [emoji16] a ta pielucha jest kolorowa (różu niewiele) więc nawet chłopiec może mieć [emoji16] ale już ledwo co się powstrzymuje od zakupow :) za tydzień mam wizytę i jak lekarz potwierdzi płeć lecę do smyka [emoji16] chociaż jedne body kupię [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja też nie mam pewności bo jeszcze mogło coś wyrosnąć :) narazie kupiłam tylko woreczki do segregowania rzeczy do torby do szpitala, dwa różowe koszyki na maści itp (jeśli będzie chłopak to oddam koleżance,kupiłam w pepco więc cena nie załamuje), biała lampke kroliczka i ta pieluchę :) więc jestem ostrożna [emoji16] a ta pielucha jest kolorowa (różu niewiele) więc nawet chłopiec może mieć [emoji16] ale już ledwo co się powstrzymuje od zakupow :) za tydzień mam wizytę i jak lekarz potwierdzi płeć lecę do smyka [emoji16] chociaż jedne body kupię [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ja juz troche mody kupilam ale uniwersalne. Na kolorowe tez czekam az sie dowiem jaka płeć [emoji13]

0d1ysek2w436ny0c.png

Do góry