reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Melisa nie pomaga?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Nie probowalam. Dzisiaj kupie i zobaczymy

0d1ysek2w436ny0c.png

reklama
Otworzylam oczy a tu prawie 14 :o
Tyle spać :oops:
Zabieram sie za obiad a pozniej Was nadrobie :)

* Lepiej dostać lozeczko i bawic sie w malowanie czy kupic np. Te lub podobne, z funkcja opuszczenia szczebelkow i przerobienia na lozko :)
* Chyba wybiore Te drugą opcje, tylko jeszcze przejrze ogloszenia :) a 300zl to nir pieniadze jesli chodzi o łozeczko, a przyda sie na lata zaraz po opuszczeniu przez dziecka kosza/kolyski :)
Screenshot_2018-01-31-13-31-59.png

Załączniki

• Screenshot_2018-01-31-13-31-59.png
    Screenshot_2018-01-31-13-31-59.png
    117,1 KB · Wyświetleń: 240
Ty to zawsze sprowadzisz człowieka na ziemię :D :D Ale serio, nie czuję żadnych zbliżających się problemów kibelkowych ;)

@olaaa7 zobaczysz, jeszcze będziemy narzekać że ciągle kopniaki ;)
W takim razie ciesz się mizianiem [emoji1]

Mi ostatnio wlasnie mama mowila zeby sie cieszyc poki nic nie czuc... Bo pozniej jak dostane po zebrach to bede wyc z bólu

0d1ysek2w436ny0c.png

Oj tam [emoji14] uroczyście oświadczam, że nie będę marudzić jak mi da w kość kopniakami [emoji14]

To tak jak ja, jeden raz w 16 tygodniu, normalnie byłam pewna, że to dziecko bo zupełnie inne uczucie, nawet nie podobne do jelit i bardzo nisko, ale to chyba jednak nie malec skoro od tego czasu minęło już 1,5 tygdnia :(
Od mojego trzy tygodnie [emoji39] też byłam pewna bo przy pachwinie, z lewej strony i dokładnie bym to opisała tak jak wszędzie czytałam czyli jako rybi ogonek, skrzydła motyla [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

Oj tam [emoji14] uroczyście oświadczam, że nie będę marudzić jak mi da w kość kopniakami [emoji14]

To tak jak ja, jeden raz w 16 tygodniu, normalnie byłam pewna, że to dziecko bo zupełnie inne uczucie, nawet nie podobne do jelit i bardzo nisko, ale to chyba jednak nie malec skoro od tego czasu minęło już 1,5 tygdnia :(
Moze akurat to bylo dziecko tylko od jakiegos czasu jest z tylu wiec go nie czujesz

0d1ysek2w436ny0c.png

@klaudiaa975 jak zaczniesz się bawić w malowanie to musisz mieć pewność że odpowiednia dla dziecka farba plus trzeba najpierw chyba zeszlifować to co jest na wierzchu= jak dla mnie mega dużo roboty- wyobraź sobie szlifowanie każdego szczebelka po kolei. Raz odnawiałam meble ogrodowe, szlifowałam stół, drewnianą kanapę i 2 fotele. Ma-sa-kra.

reklama
Do góry