Wronka199
Fanka BB :)
Nie probowalam. Dzisiaj kupie i zobaczymyMelisa nie pomaga?
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie probowalam. Dzisiaj kupie i zobaczymyMelisa nie pomaga?
Aniołek[*]8.08.2017
Oj tam uroczyście oświadczam, że nie będę marudzić jak mi da w kość kopniakami
W takim razie ciesz się mizianiem [emoji1]Ty to zawsze sprowadzisz człowieka na ziemię Ale serio, nie czuję żadnych zbliżających się problemów kibelkowych
@olaaa7 zobaczysz, jeszcze będziemy narzekać że ciągle kopniaki
Od mojego trzy tygodnie [emoji39] też byłam pewna bo przy pachwinie, z lewej strony i dokładnie bym to opisała tak jak wszędzie czytałam czyli jako rybi ogonek, skrzydła motyla [emoji39]Oj tam [emoji14] uroczyście oświadczam, że nie będę marudzić jak mi da w kość kopniakami [emoji14]
To tak jak ja, jeden raz w 16 tygodniu, normalnie byłam pewna, że to dziecko bo zupełnie inne uczucie, nawet nie podobne do jelit i bardzo nisko, ale to chyba jednak nie malec skoro od tego czasu minęło już 1,5 tygdnia
Śliczna, gdzie kupiłaś? Widziałam podobne w Pepco chyba za 4zł a flanelowe za 5zł.zaszalałam dziś i wydałam całe 5 zł [emoji16] pieluszka jest biala (te paski przeswituja od kołdry)
Moze akurat to bylo dziecko tylko od jakiegos czasu jest z tylu wiec go nie czujeszOj tam [emoji14] uroczyście oświadczam, że nie będę marudzić jak mi da w kość kopniakami [emoji14]
To tak jak ja, jeden raz w 16 tygodniu, normalnie byłam pewna, że to dziecko bo zupełnie inne uczucie, nawet nie podobne do jelit i bardzo nisko, ale to chyba jednak nie malec skoro od tego czasu minęło już 1,5 tygdnia
To nie jest flanela a kupiłam w "Świat zabawek" to taki duży sklep z zabawkami i artykulami niemowlecymiŚliczna, gdzie kupiłaś? Widziałam podobne w Pepco chyba za 4zł a flanelowe za 5zł.