reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja pije nescafe rozpuszczalna ,smakuje jak normalna z kofeina [emoji6]

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Ooo to muszę spróbować :) Nie ma smaku jak inka?

reklama
Wczoraj wieczorem miałam śmiesznie niesymetryczny brzuch, tak jakby obydwoje przemieścili się nagle na lewą stronę :D Takie wybrzuszenie po prawej :D Ale przespałam się i wszystko wróciło do normy. Fajnie widzieć, że jakaś akcja tam się dzieje w środku :D
Jeden do drugiego poszedł w odwiedziny [emoji16] widziałam piękne zdjęcia przytulonych bliźniąt po porodzie

f2w39n7303c24ozn.png

Ja lubię falbanki, podoszywane koronki, kolnierzyki [emoji16] więc nawet gdybym wybrała neutralny kolor to jednak chłopak w żółtym body z koronka by wyglądał śmiesznie [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
No tak [emoji1] dlatego ja kupuje biale szare mietowe itp chociaz juz mnie korci zeby cos fajnego kupic tym bardziej ze dla chlopaka juz fajne ubranko moro widzialam ( tatus wojskowy) chociaż dla dziewczynek tez sa takie wersje [emoji13][emoji13]

0d1ysek2w436ny0c.png

Tzn niewiem czy drazyc temat,,,,,
Tzn oboje zawinili aby on mogl dopuscic sie zdrsdy?
Moja sasuadka opowiadala ze miala przyjaciolke i ta owa przyjaciolks dostswiala sie do meza I oboje uciekli [emoji848][emoji15][emoji15]co za zdzira co... no I on tez I ona z dzieckiem sama

mieli powazny kryzys nie bylo 3 osob poprostu sie rozmineli ale caly czas cos tam probowali nieudolnie skladac az doszlo do tego ze ja zdradzil nie wiem moze nie radzil sobie z tym wszystkim i potrzebowal kogos w kazdym razie powiedzial jej a tlumil to w sobie 2 lata i takie zalamanie poczcie winy w nim peklo ze cos poszlo w glowie nie tak
powiem wam ciezki temat nie wiem jak jej pomoc na jutro umowila sie do lekarza psychiatry pojdzie sama pogadac co moze dalej jak mu pomoc i przekonac do pomocy zobaczymy ...

reklama
Do góry