olaaa7
Fanka BB :)
Ooo to muszę spróbować Nie ma smaku jak inka?Ja pije nescafe rozpuszczalna ,smakuje jak normalna z kofeina [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo to muszę spróbować Nie ma smaku jak inka?Ja pije nescafe rozpuszczalna ,smakuje jak normalna z kofeina [emoji6]
W sobote. Wiesz szkoda zaliczki 500zl[emoji53] A poza tym szkoda samego wyjazdu, ona bardzo chce jechac. Poza tym juz sie lepiej czuje[emoji6]Ja bym poczekała z decyzją do jutra - zobaczysz, czy jest poprawa, itd. Planujecie wyjazd w piątek?
Ja lubię falbanki, podoszywane koronki, kolnierzyki [emoji16] więc nawet gdybym wybrała neutralny kolor to jednak chłopak w żółtym body z koronka by wyglądał śmiesznie [emoji16][emoji16]Ja juz troche mody kupilam ale uniwersalne. Na kolorowe tez czekam az sie dowiem jaka płeć [emoji13]
Nescafe jest lagodna i bardzo smaczna tez polecam [emoji3][emoji106][emoji106]Ooo to muszę spróbować Nie ma smaku jak inka?
Ja pije nescafe rozpuszczalna ,smakuje jak normalna z kofeina [emoji6]
Jeden do drugiego poszedł w odwiedziny [emoji16] widziałam piękne zdjęcia przytulonych bliźniąt po porodzieWczoraj wieczorem miałam śmiesznie niesymetryczny brzuch, tak jakby obydwoje przemieścili się nagle na lewą stronę Takie wybrzuszenie po prawej Ale przespałam się i wszystko wróciło do normy. Fajnie widzieć, że jakaś akcja tam się dzieje w środku
No tak [emoji1] dlatego ja kupuje biale szare mietowe itp chociaz juz mnie korci zeby cos fajnego kupic tym bardziej ze dla chlopaka juz fajne ubranko moro widzialam ( tatus wojskowy) chociaż dla dziewczynek tez sa takie wersje [emoji13][emoji13]Ja lubię falbanki, podoszywane koronki, kolnierzyki [emoji16] więc nawet gdybym wybrała neutralny kolor to jednak chłopak w żółtym body z koronka by wyglądał śmiesznie [emoji16][emoji16]
Tzn niewiem czy drazyc temat,,,,,
Tzn oboje zawinili aby on mogl dopuscic sie zdrsdy?
Moja sasuadka opowiadala ze miala przyjaciolke i ta owa przyjaciolks dostswiala sie do meza I oboje uciekli [emoji848][emoji15][emoji15]co za zdzira co... no I on tez I ona z dzieckiem sama
W chlopiecej modzie kocham muchy, szelki, koszule [emoji16]No tak [emoji1] dlatego ja kupuje biale szare mietowe itp chociaz juz mnie korci zeby cos fajnego kupic tym bardziej ze dla chlopaka juz fajne ubranko moro widzialam ( tatus wojskowy) chociaż dla dziewczynek tez sa takie wersje [emoji13][emoji13]
Jeden do drugiego poszedł w odwiedziny [emoji16] widziałam piękne zdjęcia przytulonych bliźniąt po porodzie