reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja pije nescafe rozpuszczalna ,smakuje jak normalna z kofeina [emoji6]

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Ooo to muszę spróbować :) Nie ma smaku jak inka?

reklama
Wczoraj wieczorem miałam śmiesznie niesymetryczny brzuch, tak jakby obydwoje przemieścili się nagle na lewą stronę :D Takie wybrzuszenie po prawej :D Ale przespałam się i wszystko wróciło do normy. Fajnie widzieć, że jakaś akcja tam się dzieje w środku :D
Jeden do drugiego poszedł w odwiedziny [emoji16] widziałam piękne zdjęcia przytulonych bliźniąt po porodzie

f2w39n7303c24ozn.png

Ja lubię falbanki, podoszywane koronki, kolnierzyki [emoji16] więc nawet gdybym wybrała neutralny kolor to jednak chłopak w żółtym body z koronka by wyglądał śmiesznie [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
No tak [emoji1] dlatego ja kupuje biale szare mietowe itp chociaz juz mnie korci zeby cos fajnego kupic tym bardziej ze dla chlopaka juz fajne ubranko moro widzialam ( tatus wojskowy) chociaż dla dziewczynek tez sa takie wersje [emoji13][emoji13]

0d1ysek2w436ny0c.png

Tzn niewiem czy drazyc temat,,,,,
Tzn oboje zawinili aby on mogl dopuscic sie zdrsdy?
Moja sasuadka opowiadala ze miala przyjaciolke i ta owa przyjaciolks dostswiala sie do meza I oboje uciekli [emoji848][emoji15][emoji15]co za zdzira co... no I on tez I ona z dzieckiem sama

mieli powazny kryzys nie bylo 3 osob poprostu sie rozmineli ale caly czas cos tam probowali nieudolnie skladac az doszlo do tego ze ja zdradzil nie wiem moze nie radzil sobie z tym wszystkim i potrzebowal kogos w kazdym razie powiedzial jej a tlumil to w sobie 2 lata i takie zalamanie poczcie winy w nim peklo ze cos poszlo w glowie nie tak
powiem wam ciezki temat nie wiem jak jej pomoc na jutro umowila sie do lekarza psychiatry pojdzie sama pogadac co moze dalej jak mu pomoc i przekonac do pomocy zobaczymy ...

reklama
Do góry