reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie probowalam. Dzisiaj kupie i zobaczymy

0d1ysek2w436ny0c.png
Mi pomaga meliska i na sen i na bol glowy. Bo czesto mnie boli z nerwow. A do tego bardzo mi smakuje. Kupuje w biedrzr taka z pomarancza[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Mnie też nie chciałoby się bawić w szlifowanie i malowanie, tym bardziej, że za 300 zł można znaleźć już nowe łóżeczka z szufladą.

@SzczęśliwaCiężarna mieszkam koło Katowic, nie na żadnych za przeproszeniem zadupiu i z tego co czytam, na różnych forach wszędzie z NFZ są plomby amalgamatowe, za białe jest dopłata, czyli płacisz tak jak za wizytę prywatną. Trochę mnie rażą Twoje dzisiejsze wypowiedzi bo albo się unosisz całkowicie niepotrzebnie albo odnosisz się lekceważąco do naszego zamieszkania. Widocznie akurat u Ciebie dają białe plomby nic tylko się cieszyć, ale jak widać jest to wyjątek.
Tzn nie chcę się wciskać w dyskusję zbytnio ale ja też słyszałam,że u nas już tych czarnych nie robią, tylko białe. :) może to zależy od województwa po prostu a nie wielkości miasta

Może pytanie, który ząb... Bo jakis czas temu tu było tak, że ma nfz 1-4 światłoutwardzalna, a 5+ (w sensie trzonowe) amalgamat....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja zawsze mam robione białe... Dziś np. Ósemkę ... Nie wiem czemu mimo NFZu w różnych miejscach robią inaczej ... Myślałam, że odgórnie mają ustalenia , i że wszędzie jest tak samo...

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry