reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To ja wyrodna bo udalo mi sie chyba dopiero w 6 tyg, do dzisiaj jak widze kogos z fajka to mi jezyk do dupy ucieka [emoji19]

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Ja tak mialam w pietwszej ciazy. No nie moglam sobie z tym poradzic, tak mi sie palic chcialo. A teraz jest duzo lepiej. Czasem pomysle, ze bym sobie zapalila, ale rzadko. I ogolnie jakos mocno mnie nie ciagnie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
@SzczęśliwaCiężarna mieszkam koło Katowic, nie na żadnych za przeproszeniem zadupiu i z tego co czytam, na różnych forach wszędzie z NFZ są plomby amalgamatowe, za białe jest dopłata, czyli płacisz tak jak za wizytę prywatną. Trochę mnie rażą Twoje dzisiejsze wypowiedzi bo albo się unosisz całkowicie niepotrzebnie albo odnosisz się lekceważąco do naszego zamieszkania. Widocznie akurat u Ciebie dają białe plomby nic tylko się cieszyć, ale jak widać jest to wyjątek.
Ola źle mnie zrozumiałaś po prostu nie chciałam by ktoś był wprowadzony w błąd bo dużo osób to czyta... Mnie to zaszokowalo bo się z tym nie spotkałam... Dla mnie to normalne, że są białe i byłam pewna, że są wszędzie... Nie chciałam nikogo urazić a gdy piszemy to naszych emocji,mimiki, głosu nie widać ani nie słychać więc mogłam zostać źle odebrana... Ja byłam w szoku bardzo dużym po prostu a nie, że zlosliwie

f2w39n7303c24ozn.png

Ola źle mnie zrozumiałaś po prostu nie chciałam by ktoś był wprowadzony w błąd bo dużo osób to czyta... Mnie to zaszokowalo bo się z tym nie spotkałam... Dla mnie to normalne, że są białe i byłam pewna, że są wszędzie... Nie chciałam nikogo urazić a gdy piszemy to naszych emocji,mimiki, głosu nie widać ani nie słychać więc mogłam zostać źle odebrana... Ja byłam w szoku bardzo dużym po prostu a nie, że zlosliwie

f2w39n7303c24ozn.png
No właśnie dla mnie to też jest normalne żeby robili białe plomby w końcu w jakich czasach żyjemy, jak dla mnie to jest chore, żeby dawać amalgamatowe plomby. Szkoda gadać. W życiu nie robiłam żadnego zęba na nfz i chociaż teraz będąc w ciąży chciałam trochę zaoszczędzić ale jak widać dupa blada.

Zazdroszcze. Ja 2 tyg temu czulam mizianie... I po 10 min skonczylo sie kibelkiem i okazalo sie ze to nie dzidzia [emoji13] cudowny sen sie skonczyl[emoji23][emoji23]

0d1ysek2w436ny0c.png

Ty to zawsze sprowadzisz człowieka na ziemię :D :D Ale serio, nie czuję żadnych zbliżających się problemów kibelkowych ;)

@olaaa7 zobaczysz, jeszcze będziemy narzekać że ciągle kopniaki ;)

No właśnie dla mnie to też jest normalne żeby robili białe plomby w końcu w jakich czasach żyjemy, jak dla mnie to jest chore, żeby dawać amalgamatowe plomby. Szkoda gadać. W życiu nie robiłam żadnego zęba na nfz i chociaż teraz będąc w ciąży chciałam trochę zaoszczędzić ale jak widać dupa blada.
Chciałam pomóc, niestety nie wyszło... Ale chociaż będziesz miała pewność, że wszystko jest jak należy

f2w39n7303c24ozn.png

Ty to zawsze sprowadzisz człowieka na ziemię :D :D Ale serio, nie czuję żadnych zbliżających się problemów kibelkowych ;)

@olaaa7 zobaczysz, jeszcze będziemy narzekać że ciągle kopniaki ;)
Oj tam :p uroczyście oświadczam, że nie będę marudzić jak mi da w kość kopniakami :p

Ja też raz "czułam dziecko" , ale tylko raz i okazało się, że to jelita [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
To tak jak ja, jeden raz w 16 tygodniu, normalnie byłam pewna, że to dziecko bo zupełnie inne uczucie, nawet nie podobne do jelit i bardzo nisko, ale to chyba jednak nie malec skoro od tego czasu minęło już 1,5 tygdnia :(

reklama
Do góry