reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny przypadkiem wpadlam jestem lipcowka 2017 .Chialam tylko napisac ze na NFZ w ciazy naleza sie Wam plomby swiatloutwardzalne nie zadne bialie ( o zgrozo czarne) a najlepsze swiatloutwardzalne wielu dentystow lubi o tym zapominac.Do tego leczenie kanalowe wszystkich zebow w ciazy jest calkowicie bezplatne.

Mi w ciazy zeby strasznie sie posypaly i wyleczylam wszystkie mialam zakladane 3 plomby swiatloutwardzalne, znieczulenie .I za nic grosza nie dalam!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
powiem wam brzmi to strasznie....
Koniecznie dobry psychiatra diagnosta! Mąż kolezanki ma problem natury psychicznej i tego nie można sie wstydzić tylko trzeba leczyć. Miałam w pracy dziewczynę ze schizofrenią paranoidalną, pewnego dnia stwierdziła, że czuje się swietnie i odstaiwila leki. Po 2 tygodniach dostala ataku. Akurat byłam obok. Uwierzcie że nie chcecie oglądac człowieka w takim stanie.
Takie otwieranie szufladek z przeszłości co jakś czas i ataki złosci ostatni raz widziałam u mojego znajomego. Ale on wrócił z Afganistanu i miał zespół stresu pourazowego.
Terapia dla par nie zaszkodzi ale najpierw trzeba zrobić porządek ze zdrowiem męża

Jak znajdziesz jakis fajnu to podeslij [emoji13]

0d1ysek2w436ny0c.png
zamowilam ten co wstawilam wzor 24 ;D

Tak, druga :) i mimo że właśnie czuję takie jakby "mizianie" od środka, to nie jestem pewna :) Ale w sumie... niech to coś mnie tam sobie "mizia", całkiem przyjemne :D :D
Zazdroszcze. Ja 2 tyg temu czulam mizianie... I po 10 min skonczylo sie kibelkiem i okazalo sie ze to nie dzidzia [emoji13] cudowny sen sie skonczyl[emoji23][emoji23]

0d1ysek2w436ny0c.png

reklama
Do góry