reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzieki za odpowiedz wiem, ze nie powinna czytac internetow bo tak bol glowy to rak mozgu ale jednak...
Kurcze mam nadzieje ze wszystko ok z dzidzia. Bo ja odczuwam raczej bol nie rozciaganie, ale fakt kazda odczuwa inaczej

reklama
@kinga30 wspolczuje ,pewnie mloda sie meczy aby jek szybko przeszlo

@ookatkaoo1993 mniebtez ciagnelo doncoli najbardziej....ale odkąd nie ma tego w domu to daje rade. Litrami pije wode . A najwiecej w nocy bo mnie suszy jakbym kaca miala.

@Magdzik9111 mbie tak bolal kilka dninpo terminie @ az bralam nospe . Jezeli cos cie martwi to idz do lekarza.

@Elodia moj tez jak piwo pil yo mnie ciagnelo....az sie wydarlam zebybposzedl gdzie inniej poc bo mi slina cieknie.

Trzymam kciuki za wizyty.Ja mam jutro.
Wiecie co igolnie zle mi bo rano i wieczorem tak sie dre wszystko mnie wkurza i obrywa sie dzieciakom i D. Nawet nie umyta szklanka doprowadza mnie do szalu.
Lece dzieciaki ogarniam do szkoly.

Witam się z rana :p Fajny pomysł z tymi osobnymi wątkami z wizytami i usg :) Będzie pod ręką :)
Witam nowe mamusie :)
Już mam stresa przed jutrzejszą wizytą :szok: Żeby tylko wszystko było ok...

@kinga30 wspolczuje ,pewnie mloda sie meczy aby jek szybko przeszlo

@ookatkaoo1993 mniebtez ciagnelo doncoli najbardziej....ale odkąd nie ma tego w domu to daje rade. Litrami pije wode . A najwiecej w nocy bo mnie suszy jakbym kaca miala.

@Magdzik9111 mbie tak bolal kilka dninpo terminie @ az bralam nospe . Jezeli cos cie martwi to idz do lekarza.

@Elodia moj tez jak piwo pil yo mnie ciagnelo....az sie wydarlam zebybposzedl gdzie inniej poc bo mi slina cieknie.

Trzymam kciuki za wizyty.Ja mam jutro.
Wiecie co igolnie zle mi bo rano i wieczorem tak sie dre wszystko mnie wkurza i obrywa sie dzieciakom i D. Nawet nie umyta szklanka doprowadza mnie do szalu.
Lece dzieciaki ogarniam do szkoly.
Ja tez jutro wizyta.

W ogóle dałam popis :p Zarejestrowałam sie na bebi program (Link do: Rejestracja - baza wiedzy i materiały do pobrania | BebiProgram) bo wysyłają paczkę z teczką na badania i sensoryczny kocyk z metkami :p Ale głupia nie pomyślałam, że może to przyjść nie w kopercie i miałam rację. Wczoraj wchodzę do domu i widzę paczkę z folii, więc wszystko widoczne :p Mieszkam w jednym domu z rodzicami, nie wiem czy paczka wzbudziła w nich jakieś zainteresowanie tematem czy nie bo nikt nic nie mówił, jednak może sama ściaprałam niespodziankę bo teraz to może już coś się domyślają :p Się okaże 26go :p Brawo ja [emoji1]

Dzień dobry :)

Gratuluje nowym mamom !

Dziewczyny jak Was ciągnie do piwa to spróbujcie bezalkoholowych - lech i bavaria są naprawdę ok [emoji5]

Od wieczora i ja na nospie...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzieki za odpowiedz wiem, ze nie powinna czytac internetow bo tak bol glowy to rak mozgu ale jednak...
Kurcze mam nadzieje ze wszystko ok z dzidzia. Bo ja odczuwam raczej bol nie rozciaganie, ale fakt kazda odczuwa inaczej

Co do bólu glowy i mldosci, to zanim w zeszlym roku zdiagnozowali mi nerwicęto sama wtczytalam w internecie że mam najprawdopodobniej raka mózku w jakiejś ciężkiej postaci w pakoecie z rakiem żołądka :-)
Jak martwisz się bólem to weź nospę, powinna pomóc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

W ogóle dałam popis [emoji14] Zarejestrowałam sie na bebi program (Link do: Rejestracja - baza wiedzy i materiały do pobrania | BebiProgram) bo wysyłają paczkę z teczką na badania i sensoryczny kocyk z metkami [emoji14] Ale głupia nie pomyślałam, że może to przyjść nie w kopercie i miałam rację. Wczoraj wchodzę do domu i widzę paczkę z folii, więc wszystko widoczne [emoji14] Mieszkam w jednym domu z rodzicami, nie wiem czy paczka wzbudziła w nich jakieś zainteresowanie tematem czy nie bo nikt nic nie mówił, jednak może sama ściaprałam niespodziankę bo teraz to może już coś się domyślają [emoji14] Się okaże 26go [emoji14] Brawo ja [emoji1]
Spojrzalam na ten bebi program i cos mnie pokusilo, a co mi tam szkodzi się zarejestrować. Ja to mam łatwiej bo my sami mieszkamy hehe ale obie strony i tak już wiedzą z tym że powiedzielismy że na 100% wszystko po wizycie się okaże.

Dziewczyny wam też tak dużo śluzu się zbiera że aż on wycieka?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Co do bólu glowy i mldosci, to zanim w zeszlym roku zdiagnozowali mi nerwicęto sama wtczytalam w internecie że mam najprawdopodobniej raka mózku w jakiejś ciężkiej postaci w pakoecie z rakiem żołądka :-)
Jak martwisz się bólem to weź nospę, powinna pomóc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Wzielam wlasnie w nocy pol nospy forte i jak narazie jest ok, jutro sie wszystkiego dowiem

Do góry