reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry :)

Gratuluje nowym mamom !

Dziewczyny jak Was ciągnie do piwa to spróbujcie bezalkoholowych - lech i bavaria są naprawdę ok [emoji5]

Od wieczora i ja na nospie...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Aż tak boli że na nospie wylądowalas?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Spojrzalam na ten bebi program i cos mnie pokusilo, a co mi tam szkodzi się zarejestrować. Ja to mam łatwiej bo my sami mieszkamy hehe ale obie strony i tak już wiedzą z tym że powiedzielismy że na 100% wszystko po wizycie się okaże.

Dziewczyny wam też tak dużo śluzu się zbiera że aż on wycieka?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja nie mam praktycznie wcale śluzu, czasem coś tam spłynie ale jest tego mało :)

@Magdzik9111 a nospa forte na recepte nadal jest? Bo ja dzisiajw koncu pojde do tej apteki sie w nospe zaopatrzyc. Nie nakrecam sie ze az tak mocno bedzie mnie bolalo ale wolę jednak miec nospe przy sobie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja nie mam praktycznie wcale śluzu, czasem coś tam spłynie ale jest tego mało :)
Ja cały czas wilgoć czuję ale też nie za dużo wylaruje. Czuje się przez ten śluz jakbym ciągle byla podniecona a ochoty na seks to ja w ogole nie mam. Ale obiecalam M ku jemu zadowoleniu, że zdejmę celibat jak ginka mi za tydzien powie że przeciwwskazan do seksu nie ma. Wolę póki co dmuchac na zimne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@Magdzik9111 a nospa forte na recepte nadal jest? Bo ja dzisiajw koncu pojde do tej apteki sie w nospe zaopatrzyc. Nie nakrecam sie ze az tak mocno bedzie mnie bolalo ale wolę jednak miec nospe przy sobie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Z tego co kojarze to nospa forte bez recepty, nospa max na recepteja dzisiaj w nocy pierwszy raz wzielam nospe i to pol tabletki balam sie, bo nie bylam jeszczce u lekarza w sumie wzielam na wlasna odpowiedzialnosc

Z tego co kojarze to nospa forte bez recepty, nospa max na recepteja dzisiaj w nocy pierwszy raz wzielam nospe i to pol tabletki balam sie, bo nie bylam jeszczce u lekarza w sumie wzielam na wlasna odpowiedzialnosc
A to ciekawe bo jak ja bylam w pierwszej ciąży to forte byla tylko na receptę o_O

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No to teraz sie troszke pozmienialo. W sumie to nospe kupowałam jakies pol roku temu ale pamietsm jak farmaceutka powiedziala mi ze nospa max teraz na recepte a forte bez recepty, bo koedys chyba bylo na odwrot [emoji5]
To jesli tak jest to w forte się zaopatrze. Polowe pierwszej ciąży na nospie forte bylam wlasnie tzn od 20 do 37 albo 38 tygodnia. A i tak urodzilam dzień przed terminem hebe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry