reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

4+2 dopiero. Usg mam zaplanowane na 29.11, dostałam zestaw badań do zrobienia a kolejna wizyta u mojego gina chyba dopiero 19.12
A jakie badania masz zlecone?
A,ja juz sie dzisiaj z kibelkiem przytulalam a to dopiero 4+6 co to bedzie dalej
Biedna, trzymaj się :*

Dziewczyny a nospa to tylko tak rozkurczowo? Czy też przeciwbólowo?

reklama
A,ja juz sie dzisiaj z kibelkiem przytulalam a to dopiero 4+6 co to bedzie dalej
Tulam mocno :* moze to jednorazowe przytulanko

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dziewczyny jeszczce jedno pytabko, jako ze jestem w pierwszej ciazy i trwa ona krociutko nie mam wogole rozeznania co moge itd.
Chodzi mi o to czy mozna pic kawe w ciazy, oczywiscie jak sie dowiedzialam to odstawilam, ale ciagnie mnie niemilosiernie. Przewaznie kobiety odrzuca o kawy a mnie nie. mnie jedynie odrzucilo od sera feta bleeee

Dziewczyny jeszczce jedno pytabko, jako ze jestem w pierwszej ciazy i trwa ona krociutko nie mam wogole rozeznania co moge itd.
Chodzi mi o to czy mozna pic kawe w ciazy, oczywiscie jak sie dowiedzialam to odstawilam, ale ciagnie mnie niemilosiernie. Przewaznie kobiety odrzuca o kawy a mnie nie. mnie jedynie odrzucilo od sera feta bleeee
Pewnie mała kawa na dzień nie zaszkodzi :) No mnie odrzuciło a to był jedyny napój jaki piłam :p

To jesli tak jest to w forte się zaopatrze. Polowe pierwszej ciąży na nospie forte bylam wlasnie tzn od 20 do 37 albo 38 tygodnia. A i tak urodzilam dzień przed terminem hebe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mam nadzieje, ze nic nie pokrecilam z ta nospa, ale nie przypominam sobie nawet jesli forte bylaby na recepte zeby lekarz mi ja przepisywal, musiałam sama kupic

Mozna chyba jedna, tylko pamietaj, ze kawa wyplukuje magnez.

reklama
Do góry