reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Teraz w 5tc. Om 13.10.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja 2.10 :-) wiec czas odwiedzić lekarza. Ale masakrycznie sie boje. Chyba za dużo czytam na necie;-)

reklama
Ja 2.10 :-) wiec czas odwiedzić lekarza. Ale masakrycznie sie boje. Chyba za dużo czytam na necie;-)
Ahaha internetu chyba nie należy przeglądać i się niepotrzebnie stresować. Jak czytalam o bólu podbrzusza to w glowie już mnóstwo czarnych scenariuszy mialam. Dlatwgo przestalam czytać o objawach.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Noż cholera jasna. Zasnąć nie mogę. Ale tym razem wyraźnie czuję jak w podbrzuszu mam napięcie od rozciągania. Tak że chyba jest ok. Skurcze i rozne bardziej intwnsywne boleaci mialam w dniach w ktorych powinna być @. Teraz to juz tylko to napięcie i jak wstawalam siku po raz enty tego wieczoru wyraźnie to napięcie i rozciąganie czuję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witajcie dziewczeta [emoji5]

@Elodia ja wczesniej tez dosc czesto czulam wlasnie takie napiecie i ciagniecie. Tetaz rzadko, ale mam nadzieje, ze jest ok.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej;) witam się.

Senność hahah. Masakra ja ledwo zaprowadzę dzieci do przedszkola i mogę znowu iść spać. Hahaha

Godz 20.30 ja śpię. Cały dzień ziewam jak glupia;)

Dziś szybka pobudka bo męża w delegacje wyprawiam. Pojechał tylko na bazę z teściem po auto firmowe i palniki zapakować. Zaraz wróci po torbę.

Wiecie co. Zabijcie mnie. Ale normalnie chce mi się gazowanego! Pepsi.mirinda. masakra. Wiem że to Lubią pomysł bo od gazowanego gardło może boleć w tym sezonie. Ale muszę. Wg dziś w nocy to miałam taką sahare w buzi że przez całą noc wypiłam 1.5 mama i ja. Masakra.

Trzymajcie kciuki bo dziś na 10 jadę z córką do ośrodka kultury na konkurs. Na szaruge jesienna wiersze dobre będą. Ciekawe. Mam nadzieję że to moje dziecię się gdzieś nie zatnie bo wierszyk mówi pięknie.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Moja ma takie gardlo zawalone, ze az w nocy wymiotowala. No I goraczka.
O matko współczuję. Mój Olo niedaleko miał to samo
Cały październik w domu siedział.
To czekamy :-) na dobre wieści :-)

Kurka nie liczac dzisiejszego dnia za 9 dni wizyta [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] znakąc moje skłonnosci do niecierpliwości, niemilosiernie dlugo będzie mi się ciągnelo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Spokojnie spokojnie;p który to ci wypadnie wtedy tydz?

Hej;) witam się.

Senność hahah. Masakra ja ledwo zaprowadzę dzieci do przedszkola i mogę znowu iść spać. Hahaha

Godz 20.30 ja śpię. Cały dzień ziewam jak glupia;)

Dziś szybka pobudka bo męża w delegacje wyprawiam. Pojechał tylko na bazę z teściem po auto firmowe i palniki zapakować. Zaraz wróci po torbę.

Wiecie co. Zabijcie mnie. Ale normalnie chce mi się gazowanego! Pepsi.mirinda. masakra. Wiem że to Lubią pomysł bo od gazowanego gardło może boleć w tym sezonie. Ale muszę. Wg dziś w nocy to miałam taką sahare w buzi że przez całą noc wypiłam 1.5 mama i ja. Masakra.

Trzymajcie kciuki bo dziś na 10 jadę z córką do ośrodka kultury na konkurs. Na szaruge jesienna wiersze dobre będą. Ciekawe. Mam nadzieję że to moje dziecię się gdzieś nie zatnie bo wierszyk mówi pięknie.

Bede trzymac kciuki☺ mnie tak w poprzedniej ciazy do coli ciagnelo☺

reklama
Kochane a co powiecie na osobny wątek poświęcony wizytom u lekarzy? Zdjecia USG? Tak żeby wizyty nam nie uciekały?;)

Do góry