Ja 2.10 :-) wiec czas odwiedzić lekarza. Ale masakrycznie sie boje. Chyba za dużo czytam na necie;-)Teraz w 5tc. Om 13.10.
reklama
Margana
Fanka BB :)
Powodzenia!Chyba na zawał padnę.
Jutro pierwsza wizyta
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Elodia
Ahaha internetu chyba nie należy przeglądać i się niepotrzebnie stresować. Jak czytalam o bólu podbrzusza to w glowie już mnóstwo czarnych scenariuszy mialam. Dlatwgo przestalam czytać o objawach.Ja 2.10 :-) wiec czas odwiedzić lekarza. Ale masakrycznie sie boje. Chyba za dużo czytam na necie;-)
Elodia
Noż cholera jasna. Zasnąć nie mogę. Ale tym razem wyraźnie czuję jak w podbrzuszu mam napięcie od rozciągania. Tak że chyba jest ok. Skurcze i rozne bardziej intwnsywne boleaci mialam w dniach w ktorych powinna być @. Teraz to juz tylko to napięcie i jak wstawalam siku po raz enty tego wieczoru wyraźnie to napięcie i rozciąganie czuję.
ookatkaoo1993
Hej witam się.
Senność hahah. Masakra ja ledwo zaprowadzę dzieci do przedszkola i mogę znowu iść spać. Hahaha
Godz 20.30 ja śpię. Cały dzień ziewam jak glupia
Dziś szybka pobudka bo męża w delegacje wyprawiam. Pojechał tylko na bazę z teściem po auto firmowe i palniki zapakować. Zaraz wróci po torbę.
Wiecie co. Zabijcie mnie. Ale normalnie chce mi się gazowanego! Pepsi.mirinda. masakra. Wiem że to Lubią pomysł bo od gazowanego gardło może boleć w tym sezonie. Ale muszę. Wg dziś w nocy to miałam taką sahare w buzi że przez całą noc wypiłam 1.5 mama i ja. Masakra.
Trzymajcie kciuki bo dziś na 10 jadę z córką do ośrodka kultury na konkurs. Na szaruge jesienna wiersze dobre będą. Ciekawe. Mam nadzieję że to moje dziecię się gdzieś nie zatnie bo wierszyk mówi pięknie.
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Senność hahah. Masakra ja ledwo zaprowadzę dzieci do przedszkola i mogę znowu iść spać. Hahaha
Dziś szybka pobudka bo męża w delegacje wyprawiam. Pojechał tylko na bazę z teściem po auto firmowe i palniki zapakować. Zaraz wróci po torbę.
Wiecie co. Zabijcie mnie. Ale normalnie chce mi się gazowanego! Pepsi.mirinda. masakra. Wiem że to Lubią pomysł bo od gazowanego gardło może boleć w tym sezonie. Ale muszę. Wg dziś w nocy to miałam taką sahare w buzi że przez całą noc wypiłam 1.5 mama i ja. Masakra.
Trzymajcie kciuki bo dziś na 10 jadę z córką do ośrodka kultury na konkurs. Na szaruge jesienna wiersze dobre będą. Ciekawe. Mam nadzieję że to moje dziecię się gdzieś nie zatnie bo wierszyk mówi pięknie.
ookatkaoo1993
O matko współczuję. Mój Olo niedaleko miał to samoCześć dziewczyny. Moja ma takie gardlo zawalone, ze az w nocy wymiotowala. No I goraczka.
Cały październik w domu siedział.
Spokojnie spokojnie;p który to ci wypadnie wtedy tydz?To czekamy :-) na dobre wieści :-)
Kurka nie liczac dzisiejszego dnia za 9 dni wizyta [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] znakąc moje skłonnosci do niecierpliwości, niemilosiernie dlugo będzie mi się ciągnelo.
kinga30
Bede trzymac kciuki☺ mnie tak w poprzedniej ciazy do coli ciagnelo☺Hej witam się.
reklama
ookatkaoo1993
Kochane a co powiecie na osobny wątek poświęcony wizytom u lekarzy? Zdjecia USG? Tak żeby wizyty nam nie uciekały?
Podziel się: