reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@ookatkaoo1993 prelom 6 i 7 tygodnia to będzie

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A jak mąż ostatnio pił piwo a mi tylko podeszło pod nos zapachem myślałam że zwymiotuje.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
To z kolei M wczoraj wypil sobie zimne piwko prosto z lodówki do obiadu...boooze ale sie ze mnie śmial jak mu powiedzialam że takie zimne piwko pewnie jest dobre....gdzie.ja piwa nigdy nie lubilam hehe. Ale zaczyna mnie ciągnąć na duże ilości coli. Wczoraj wyżłopałam litr.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witam dziewczyny jestem tu nowa o ciazy wiem juz 5 dni , zrobilam trzy testy wszystkie wyszly pozytywnie. Objawow jako takich nie maialan od dwóch dni odczuwam lekkie mdlosci i sennosc. Natomiast martwi mnie bol brzucha... Moze nie jest on jakos bardzo mocny ale jest, do takiego stopnia ze dzisiaj obudzil mnie w nocy. Czas trwania takiego bolu to maksymalnie 5 minut, mija i pojawia sie za jakis czas np za dwie h. Porownac mozna ten bol dp tego przed okresem. Strasznie sie martwie jest to moja pierwsza ciaza, a tyle naczytalam sie o poronieniach ciazach biochemicznych, ze wariuje. Do lekarza ide dopiero jutro.
Dziewczyny tez tak macie??

Ostatnia edycja:
Magdzik witaj, ja tak mialam w terminie @ teraz sie uspokoilo. Nawet nospe bralam. Mnie dzisiaj od rana strasznie mdli, dziecko chore to juz stres I mdlosci okropne. Po 8 mamy do lekarza. Ja piwa nie pije☺ nie lubie alkoholu poprostu☺

Witam dziewczyny jestem tu nowa o ciazy wiem juz 5 dni , zrobilam trzy testy wszydtkie wyszly pozytywnie. Objawow jako takich nie maialan od dwoxh dni odczuwam lekkie mdlosci i sennosc. Natomiast martwi mnie bol brzucha... Moze nie jest on jakos bardzo mocny ale jest, do takiego stopnia ze dzisiaj obudzil mnie w nocy. Czas trwania takoego bolu to maksymalnie 5 minut, mija i pojawia sie za jakis czas np za dwie h. Porownac mozna ten bol dp tego przed okresem. Strasznie sie martwie jest to moja pierwsza ciaza, a tyle naczytalam sie o poronieniach ciazach biochemicznych, ze wariuje. Do lekarza ide dopiero jutro.
Dziewczyny tez tak macie??
Witaj :-)
Co do bóli, to ja mam jedynie uczucie rozciągania i napięcia w podbrzuszu no i pare razy w ciągu dnia pojawiają się bóle w pachwinach. Plamień bogu dzięli nie mam. Każda dziewczyna inaczej odczuwa rozciąganie się macicy i bóle więzadel. O dziwo są takie dziewczyny ktore nie czują nic :-D a są takie które z bólu się zwijają, a mimo tego wszystkonjest ok. Ból trzeba obserwowac. Powiedz o nim ginowi to Cię odpowiednio pokoeruje. Aha i nie czytaj za duzo internetów o powodach bolu podbrzusza - szkoda nerwow :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witaj :-)
Co do bóli, to ja mam jedynie uczucie rozciągania i napięcia w podbrzuszu no i pare razy w ciągu dnia pojawiają się bóle w pachwinach. Plamień bogu dzięli nie mam. Każda dziewczyna inaczej odczuwa rozciąganie się macicy i bóle więzadel. O dziwo są takie dziewczyny ktore nie czują nic :-D a są takie które z bólu się zwijają, a mimo tego wszystkonjest ok. Ból trzeba obserwowac. Powiedz o nim ginowi to Cię odpowiednio pokoeruje. Aha i nie czytaj za duzo internetów o powodach bolu podbrzusza - szkoda nerwow :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Co do alkoholu to gadalam ostatnio ze znajomą. Śmiala sie z mojego zdziwienia na jej slowa, że w ciąży czasami wino sobie popijala :-/ no bez jaj nawet jak ciągnie do alko to dla dobra dziecka powinno się jednak wstrzymac od naqet malej ilosci. Ja z Laurą w ciąży nic nie wypilam alkoholu i teraz tez nawet jak mnie bedzie kusilo. Dobro i zdrowie dzieciaczka ważniejsze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry