reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ogladacie Dorotę Szelągowską? Nowy odcinek domowych rewolucji?
Właśnie oglądam.. Pomijając kwestie budowlane, remontowe itd - ok połowy Dorota ma piękną szarą sukienkę "nad brzuszek"... [emoji16]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
@Peugeotka36 co do biegania w ciąży to jesli ciąża przebiega prawidłowo i nie ma przeciwwskazań to biegac można. Oczywiscie trzeba słuchać swojego ciała i wiedzieć co można a czego nie. Ja jestem osoba dość aktywna i jesli dobrze sie czuje to nie widzę powodów żebym przestała biegac czy cwiczyc. Napewno mi to nie zaszkodzi.
Oczywiście wszystko było konsultowane z położna:)
Napewno nie można tak po prostu zacząć biegac w ciąży jesli nie robiło sie tego wcześniej.

Ja z moim 105 cm franiem nie dalabym rady jogging
Ty zapewne brzuszek plaski;)
U nas sport to plywanie tylko no I te spacery( ale to nie sport[emoji23])
Ile min biegasz i jak czesto ?

Aktualnie się nie kuję, ale robiłam to 3 lata temu po zlamaniu nogi. Niektóre miejsca na brzuchu są bardziej ukrwione i potem taki efekt... Tez ze 2 razy tak trafilam i mi się siniaki rozlały.

Ja od 3 dni ćwiczę bo dostałam już zgodę :) Cwiczę sobie pilates i ogólnie takie rozluźniające ćwiczenia, delikatna zumba. Oczywiście nie wykonuję ćwiczeń angażujących dolne partie brzucha :)

Ja cwicze z Nicole [emoji23][emoji23]nawet brzuszki bo jedna cxasem musze ja dzwigac[emoji15]ufffff

reklama
Do góry