reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Przed z rana też [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
No tak, ale jak ktoś się bardzo stresuje przed... ;)
Ale - w tłusty czwartek na pączki jest zawsze pora ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
No tak, ale jak ktoś się bardzo stresuje przed... ;)
Ale - w tłusty czwartek na pączki jest zawsze pora ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja od prenatalnych już naprawdę przestałam sie martwić :) mój optymizm wziął górę :) gdyby coś się działo to na pewno apetytu bym nie miała a narazie z dnia na dzień mam lepszy humor, że badanie coraz bliŻej tzn wizyta [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

A z tego co słyszałam u mnie w jednym kościele pozwalają ... No chyba, że ktoś mówiąc mi pomylił chrzestnych że świadkami

f2w39n7303c24ozn.png
Mysle, ze mial na mysli swiadkow. No bo chrzestni to rodzice chrzestni, a Kosciol przeciez nie uznaje rodzicow jednej plci[emoji6] Ale moze sie myle, tak mi sie wydaje logicznie patrzac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mysle, ze mial na mysli swiadkow. No bo chrzestni to rodzice chrzestni, a Kosciol przeciez nie uznaje rodzicow jednej plci[emoji6] Ale moze sie myle, tak mi sie wydaje logicznie patrzac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No, ale z drugiej strony ważne dla kościoła jest to aby byli oni jak najbardziej swiadomi i odpowiedZialni swojej funkcji i żeby to nie był byle kto... Trzeba podpytać [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Witajcie mamuski[emoji5] Ja o 5.00 wstalam, obudzilam mloda, ale cos mocno zasmarkana byla i zostawilam ja w domu. Na chwile sie jeszcze polozylysmy. Ja juz w trakcie sniadanka, a ona nadal spi. Niedlugo bede musiala ja obudzic, bo jade do fryzjera, a mloda zostawie u rodzicow. Mam nadzieje, ze nic gorszego jej sie nie rozwinie[emoji53]

Zycze milego dnia i powodzenia na dzisiejszych wizytach[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja od prenatalnych już naprawdę przestałam sie martwić :) mój optymizm wziął górę :) gdyby coś się działo to na pewno apetytu bym nie miała a narazie z dnia na dzień mam lepszy humor, że badanie coraz bliŻej tzn wizyta [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ja mam tak samo jak Ty :) Po prenatalnych odzyskałam spokój i po prostu cieszę się ciążą :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry