martaaa515
Fanka BB :)
Chłopak [emoji4][emoji4][emoji4]Dziewczny znacie juz płeć dzidziusia ?
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chłopak [emoji4][emoji4][emoji4]Dziewczny znacie juz płeć dzidziusia ?
Znam dziewczyny biegające do końca 6mc, jak jest ok, ciążą nie jest zagrożona itd, to przy mniejszej intensywności [emoji106]
My też nie mamy tvOglądam na necie (tvnplayer)
Jestem odmieńcem, i od wielu lat nie mam w domu tv [emoji16]
Jak się biega od iluś lat, robi wybiegania po 25km, biegi ciągle o wyższej intensywności, biega po górach itd, to kilka km truchtu to naprawdę relaksTak tak potem wyczytalam ze mozna ale nie forsownie
Oglądam na necie (tvnplayer)
Jestem odmieńcem, i od wielu lat nie mam w domu tv [emoji16]
[emoji106][emoji106][emoji106]
Ja od prenatalnych już naprawdę przestałam sie martwić mój optymizm wziął górę gdyby coś się działo to na pewno apetytu bym nie miała a narazie z dnia na dzień mam lepszy humor, że badanie coraz bliŻej tzn wizyta [emoji16]
U mnie w rodzinie są takie przypadki, ale jak pierwsze prenatalne wyszły dobrze to wierzę, że tak już będzieJa dokl tak mysle tez
Juz mam nawet wszystko dla franka procz pieluch malych
Czemu mialoby byc zle niem
Musi byc ok
To będziemy miały prawie równo [emoji5] też miałam mieć 22 ale chciałam wcześniejszą godzinę i wzięłam 21
Ja z moim 105 cm franiem nie dalabym rady jogging
Ty zapewne brzuszek plaski
U nas sport to plywanie tylko no I te spacery( ale to nie sport[emoji23])
Ile min biegasz i jak czesto ?