reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tez się uryczalam dzisiaj... Po kapieli wychodząc spod prysznica poslizgnelam sie zrobilam szpagat i poszlam prosto na brzuch... Do tej pory boli i mam nadzieje ze nic sie z dzidzia nie stalo[emoji26][emoji26]

0d1ysek2ashcgepe.png
To jaa w 10tc zrobiłam pokaz godny kaskadera. Biegnąc z sypilani do salonu żeby odebrac telefon, potknęłam się o karton w przedpokoju i to tak bardzo że poleciałam na brzuch i się na nim do salonu wślizgnęłam. Z dzieckiem wszystko ok. Nie wiem czy już wie co jego matka odwala, mam nadzieję, że nie :D

reklama
Mam na imie Justyna ,mam 32 lata,jestem rodowita slazaczka,ale mieszkam w wlkp. Mam 3 corki najstarsza jest z 2008 roku Laura Honorata,z 2010 Antonina Łucja,i 2011 Karolina Nadia,tera czekamy na 4 dzidziusia nie znam jescze plci. Pozdrawiam

Maz musi o was dbac hih I 4 kwiatki [emoji38]kupowac

Wy o rodzynka tez pewnie sie bijecie;))
Moze teraz chlopczyk [emoji1]bedzie

Mam na imie Justyna ,mam 32 lata,jestem rodowita slazaczka,ale mieszkam w wlkp. Mam 3 corki najstarsza jest z 2008 roku Laura Honorata,z 2010 Antonina Łucja,i 2011 Karolina Nadia,tera czekamy na 4 dzidziusia nie znam jescze plci. Pozdrawiam

Maz musi o was dbac hih I 4 kwiatki [emoji38]kupowac

Wy o rodzynka pewnie sie bijecie;))
Moze teraz chlopczyk [emoji1]bedzie

To jaa w 10tc zrobiłam pokaz godny kaskadera. Biegnąc z sypilani do salonu żeby odebrac telefon, potknęłam się o karton w przedpokoju i to tak bardzo że poleciałam na brzuch i się na nim do salonu wślizgnęłam. Z dzieckiem wszystko ok. Nie wiem czy już wie co jego matka odwala, mam nadzieję, że nie :D
O matko haha dobrze ze dziecku nic sie nie stalo. W 10 tyg to brzuchol maly wiec moze duzej szkody nie byll

0d1ysek2ashcgepe.png

Z czerwonymi mozna cos zrobic z tymi bialymi slyszalam ze nie. Tez ich trochę mam zwlaszcza na udach ale mi to nie przeszkadza za to cellulit tak

0d1ysek2ashcgepe.png

Ale P.O. co ci teraz krem na cellulit skoro jezcze przytyjesz ... sport dieta a i tak cellulit calkiem nie zniknie bo to masz P.O. kims w rodzinie

Ja wysoka 184 72 kg a tez go mam

Od jakiegos miesiaca mam taki cellulit ze tragedia... Nigdy wcześniej takiego nie mialam... Juz zauważyłam ze na lydkach sie robi niedlugo to i na kostkach bedzie! Kupiłam krem w rossmannie moze pomoze

0d1ysek2ashcgepe.png

Na celulit malo co pomaga :( ja juz nawet nir smaruje, szkoda nerwow.

No ja do warzyw i owoców musze sie zmuszac niestety

0d1ysek2ashcgepe.png
Owoce lubie a z warzyw jedynie ; cebule,pomidora,ziemniaki,buraka, nic wiecej nie zjem nawet nie probujr wmuszac :/ i zle mi z tym bo w ciazy powinnam sie zajadac salatkami, surowkami :/
A nie masz astmy? Bo czytałam, że tylko astma jest PRZECIWwskazaniem do stosowania tej mgielki

f2w39n7303c24ozn.png
Nie, na szczescie nie mam :)

Booooże, dzieewczyny kaskaderki :D samr z domu nir wychodzcie :D
Ale P.O. co ci teraz krem na cellulit skoro jezcze przytyjesz ... sport dieta a i tak cellulit calkiem nie zniknie bo to masz P.O. kims w rodzinie

Ja wysoka 184 72 kg a tez go mam

A ja 178 i myslalam ze ja wysoka. Ubolewam bo wszyscy tacy niscy a ja sie czuje jaj wiekkolud :o a widze, ze na forum duzo wysokich :p

reklama
Do góry