Ja dziś mam taki kijowy dzień, hormony buzują. Jak gotowałam obiad najpierw oblałam się wodą, potem rozsypalam pieprz, następnie wysypalam cukier, a jak przyprawa jeszcze nie otwarta wpadła mi za lodówkę, której nie można odsunąć to miarka się przebrała i poszłam sobie popłakać. Mąż nie był w stanie zrozumieć o co mi chodzi.
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja jestem spokojniejsza już po prenatalnych no i też uspokaja mnie to, że tu u nas na forum wszystko dobrze bez złych wiadomosci
I taki sklad zostanie[emoji1]
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Nie jesteś sama u mnie też :-/ dupa i uda zresztą u mnie to się nie dziwię bo przez ostatnie siedzę albo leżę na przemian a jem byle jak :-/Od jakiegos miesiaca mam taki cellulit ze tragedia... Nigdy wcześniej takiego nie mialam... Juz zauważyłam ze na lydkach sie robi niedlugo to i na kostkach bedzie! Kupiłam krem w rossmannie moze pomoze
Wronka199
Ja tez się uryczalam dzisiaj... Po kapieli wychodząc spod prysznica poslizgnelam sie zrobilam szpagat i poszlam prosto na brzuch... Do tej pory boli i mam nadzieje ze nic sie z dzidzia nie stalo[emoji26][emoji26]Ja dziś mam taki kijowy dzień, hormony buzują. Jak gotowałam obiad najpierw oblałam się wodą, potem rozsypalam pieprz, następnie wysypalam cukier, a jak przyprawa jeszcze nie otwarta wpadła mi za lodówkę, której nie można odsunąć to miarka się przebrała i poszłam sobie popłakać. Mąż nie był w stanie zrozumieć o co mi chodzi.
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Co do szczepien i autyzmu- ludzie powariowali na tym punkcie teraz :/
Autyzm nie jest ze szczypionek ,spokojnie , udowodnione
Jola92
Ja 2 dni temu robiłam pizze i co zrobiłam? Próbowałam otworzyć puszkę kukurydzy korkociągiem! Byłam przekonana, że przecież zawsze tym otwieram, oczywiście sie popłakałam, wbiłam ten korkociąg na siłę i dopiero wtedy do mnie dotarło co ja wyprawiam.... Nie wiem co mam zamiast mózgu. Chyba faktycznie jajecznicęJa dziś mam taki kijowy dzień, hormony buzują. Jak gotowałam obiad najpierw oblałam się wodą, potem rozsypalam pieprz, następnie wysypalam cukier, a jak przyprawa jeszcze nie otwarta wpadła mi za lodówkę, której nie można odsunąć to miarka się przebrała i poszłam sobie popłakać. Mąż nie był w stanie zrozumieć o co mi chodzi.
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ale rano jest mniejszy nieco [emoji12]
Ile masz w pasie??? Ja 107cm i 18 tc
Ja nie nie robiłam, dalej smarowałam, trochę wyblakły. Może teraz po 3 ciąży coś zrobię choć już się do nich przyzwyczaiłam i jako tako mi nie przeszkadzają. Są blade nie czerwone.A dalo sie cos z nimi zrobic po porodzie?
SzczęśliwaCiężarna
A nie masz astmy? Bo czytałam, że tylko astma jest PRZECIWwskazaniem do stosowania tej mgielkiMargana, mam pytanie o mgielke solankowa. Udalo mi sie wdychac nosem, ale po chwili mnie boli. Tak samo jak oddycham ustami to boli mnie w klatce. To normalne ?
I chyba dobrze pytam ? Ty polecalas z tego co pamietaj, chyba ze sie myle
reklama
Wronka199
Z czerwonymi mozna cos zrobic z tymi bialymi slyszalam ze nie. Tez ich trochę mam zwlaszcza na udach ale mi to nie przeszkadza za to cellulit takJa nie nie robiłam, dalej smarowałam, trochę wyblakły. Może teraz po 3 ciąży coś zrobię choć już się do nich przyzwyczaiłam i jako tako mi nie przeszkadzają. Są blade nie czerwone.
Podziel się: