reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam Was dziewczyny wieczorową porą. Cały dzień Was podczytuję ale jakiś dzisiaj taki depresyjny dzień że nie chciało mi się nic pisać. Pogoda taka że łeb urywa, na dwór nie chce się wyjść :(
Wczoraj przeglądałam olx i powiem Wam że ciekawe są te paki ciuszków używanych co można kupić, bo np. różne ciuszki (60 sztuk) w rozmiarze od 56 do 72 można kupić za załóżmy 200 zł. Myślicie że opłaca się taką pakę kupić? Podejrzewam że te ciuszki to były po raz góra dwa razy zakładane na maluszka, kupowała któraś już tak?
Ja tak ale z allegro taką pakę. I to była licytacja za 80 szt ubrań jakoś 140 zł z wysyłką juz :-) ale 200 zł tez dobra cena tylko zamawiając z olx tez trzeba uważać i wybierać płatność przy odbiorze. A najlepiej kupować ze swoich okolic żeby móc zobaczyć osobiście :-)

reklama
Haha ok czyli moja głowa i tak po swojemu zakodowala:D
W ciąży wszystko nam trzeba wybaczać [emoji16] to nam się odgórnie nalezy

f2w39n7303c24ozn.png

A myslicie, ze taniej w sklepie czy przez internet ? Bede musiala jechac z K poogladac. Mam nadzieje, ze sie uds podczad tego przyjazdu. Mimo remontu tu u mamy :/

Ja tak zamierzalam kupic. Ale mam 3 wory ciuszkow. Znajomi maja z nad morzs nam wyslac paczki, i tu z tad tez duzo dostaniemy a jeszcze bedziemy kupowac wiec raczej sobir darujemy kupno. Ale tak, oplaca sie :)
No właśnie też tam myślę, bo przecież jak się wypierze i wyprasuje to będą jak nowe. Ja jeszcze nic nie kupuję bo też czekam na paczkę ciuszków od szwagierki i będę dokupować to czego brakuje. No ale czekam z tym do 6 marca aż gin potwierdzi że córka :)

Witam Was dziewczyny wieczorową porą. Cały dzień Was podczytuję ale jakiś dzisiaj taki depresyjny dzień że nie chciało mi się nic pisać. Pogoda taka że łeb urywa, na dwór nie chce się wyjść :(
Wczoraj przeglądałam olx i powiem Wam że ciekawe są te paki ciuszków używanych co można kupić, bo np. różne ciuszki (60 sztuk) w rozmiarze od 56 do 72 można kupić za załóżmy 200 zł. Myślicie że opłaca się taką pakę kupić? Podejrzewam że te ciuszki to były po raz góra dwa razy zakładane na maluszka, kupowała któraś już tak?
Ja tak dla starszaka kupowałam i powiem Ci, że za 200 zł miałam ubranka dla niego na cały rok. Dokupilam może kilka rzeczy. Wszystko było w stanie bardzo dobrym a część ubranek była z metkami. Ja kupiłam od dziecka równo rok starszego od mojego wiec rozmiarami pasowały do pory roku

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie też tam myślę, bo przecież jak się wypierze i wyprasuje to będą jak nowe. Ja jeszcze nic nie kupuję bo też czekam na paczkę ciuszków od szwagierki i będę dokupować to czego brakuje. No ale czekam z tym do 6 marca aż gin potwierdzi że córka :)

Jak u mnie bedzir chlopczyk to bede miala na sprzedaz 2 worki ciuszkow dla dziewczynki.. Heh :) jak by byly wam potrzebne albo sie podobaly :)

reklama
Na celulit malo co pomaga :( ja juz nawet nir smaruje, szkoda nerwow.

Owoce lubie a z warzyw jedynie ; cebule,pomidora,ziemniaki,buraka, nic wiecej nie zjem nawet nie probujr wmuszac :/ i zle mi z tym bo w ciazy powinnam sie zajadac salatkami, surowkami :/

Nie, na szczescie nie mam :)

Booooże, dzieewczyny kaskaderki :D samr z domu nir wychodzcie :D

A ja 178 i myslalam ze ja wysoka. Ubolewam bo wszyscy tacy niscy a ja sie czuje jaj wiekkolud :o a widze, ze na forum duzo wysokich :p
Ja tez 178 i zawsze bylam wyzsza niz inne dziewczyny. Jedyny plus jest taki ze jak się przytyje to waga nie rzuca sie w oczy [emoji13]

0d1ysek2ashcgepe.png

Do góry