G
reklama
Margana
Fanka BB :)
Super brzusio[emoji5] A co sie stalo, ze w szpitalu?ja mam taki brzuchol ,wlasnie leze z synem w szpitalu to mam czas zeby fotke wstawic
Aniołek[*]8.08.2017
kinga30
Fajny podobny do tego co mi się podoba
Margana
Witaj[emoji5] Ale masz damska gromadke[emoji3] Dziewczyny sie ciesza, ze bedzie kolejne?Mam na imie Justyna ,mam 32 lata,jestem rodowita slazaczka,ale mieszkam w wlkp. Mam 3 corki najstarsza jest z 2008 roku Laura Honorata,z 2010 Antonina Łucja,i 2011 Karolina Nadia,tera czekamy na 4 dzidziusia nie znam jescze plci. Pozdrawiam
Aniołek[*]8.08.2017
G
gosc12
Gość
4 tygodnie. Jak wiekszosc z nasJa cały miesiąc mam między ostatnia a przyszła wizyta miałam 8 i idę 8
madzia0902
Witam Was dziewczyny wieczorową porą. Cały dzień Was podczytuję ale jakiś dzisiaj taki depresyjny dzień że nie chciało mi się nic pisać. Pogoda taka że łeb urywa, na dwór nie chce się wyjść
Wczoraj przeglądałam olx i powiem Wam że ciekawe są te paki ciuszków używanych co można kupić, bo np. różne ciuszki (60 sztuk) w rozmiarze od 56 do 72 można kupić za załóżmy 200 zł. Myślicie że opłaca się taką pakę kupić? Podejrzewam że te ciuszki to były po raz góra dwa razy zakładane na maluszka, kupowała któraś już tak?
Wczoraj przeglądałam olx i powiem Wam że ciekawe są te paki ciuszków używanych co można kupić, bo np. różne ciuszki (60 sztuk) w rozmiarze od 56 do 72 można kupić za załóżmy 200 zł. Myślicie że opłaca się taką pakę kupić? Podejrzewam że te ciuszki to były po raz góra dwa razy zakładane na maluszka, kupowała któraś już tak?
G
gosc12
Gość
Fajny podobny do tego co mi się podoba
Wlasnie zauwazylam ze z tych co mi sie podobaja jak bardzo duzo firm i sa podobne. A za bardzo nie wiem czym sie roznia, czy tylko wygladem i cena ?
kinga30
Trochę wyglądem i cenąWlasnie zauwazylam ze z tych co mi sie podobaja jak bardzo duzo firm i sa podobne. A za bardzo nie wiem czym sie roznia, czy tylko wygladem i cena ?
SzczęśliwaCiężarna
I niech zadna nie waży się mieć złych wiadomości [emoji16]I taki sklad zostanie[emoji1]
reklama
G
gosc12
Gość
Witam Was dziewczyny wieczorową porą. Cały dzień Was podczytuję ale jakiś dzisiaj taki depresyjny dzień że nie chciało mi się nic pisać. Pogoda taka że łeb urywa, na dwór nie chce się wyjść
Ja tak zamierzalam kupic. Ale mam 3 wory ciuszkow. Znajomi maja z nad morzs nam wyslac paczki, i tu z tad tez duzo dostaniemy a jeszcze bedziemy kupowac wiec raczej sobir darujemy kupno. Ale tak, oplaca sie
Podziel się: