Jola92
Fanka BB :)
Tak Dorwałam smyku, bawełniane 3pak za 16 złO jakie słodkie pieluchy kolorowe, jak dobrze widzę że to pieluchy? :-)
Dzięki, Ikea my loveZazdroszczę
No i szafa ładna [emoji106]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak Dorwałam smyku, bawełniane 3pak za 16 złO jakie słodkie pieluchy kolorowe, jak dobrze widzę że to pieluchy? :-)
Dzięki, Ikea my loveZazdroszczę
No i szafa ładna [emoji106]
Nigdy nie bylam zwolenniczka cukru wole chipsy frytki paluszki I tak do dzis
Czasem zjsdlam sernik lody ale w ciazy to nie chce mi sie wogole tylko paluszki oststnio jablka I kiwi I dzieki bogu
Ja mimo ze stara kura wy mlode kurki to I tak sie boje i to druga ciaza powinnam wyluzowac
Przeglądam ogłoszenia na olx łóżeczka dziecięce, tym razem chce kupić używane bo i tak za długo nie będzie używane. Podoba mi się kilka z moich okolic i dobra cena ale widzę ze juz w 3 ogłoszeniach jest napisane ze łóżeczko jest przemalowane na biało , niby jakaś farba bezpieczeństwa dla dzieci (pierwotnie inny kolor był) nie wiem co o tym myśleć, czy kupić łóżeczko białe oryginalnie od początku a nie jakieś przemalowane na biało, czy taka farba nic nie zaszkodzi
U nas jest taka pogoda cudna, slonko i 11 stopni. A ja co robie? Leze z moja dwulatka pod kocem. Na 17 mam wywiadowke u starszej cory, wiec wtedy sie rusze troche. Choc wcale mi sie nie chce. Najchetniej bym sobie zasnela [emoji23]
Hej dziewczyny :-)
Zazdroszczę Wam tych wszystkich wizyt. Ja miałam ostatnią 9 stycznia a kolejna dopiero 18 kwietnia. Nie wiem jak wytrzymam te 10 tygodni :-|
Plamić przestałam na szczęście a od wczoraj czuję ruchy malucha <3 Nie da się z niczym pomylić :-)
Mąż w zeszłym tygodniu chciał kupować wózek. Muszę go stopować ;-)
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze. Ja jeszcze mam problem z mdłościami, niestety.
Ahhh to ja nie sama
A ja na spacer ide[emoji30][emoji30]
Dziś na obiad była między innymi kapusta Małemu smakowało,bo kopie jak szalony, ale dziś w taki inny, łaskoczący sposób
@klaudiaa975 Sama mogę jedynie jechać na ostry dyżur jeśli coś się będzie działo złego. Do ginekologa (przy szpitalu, jeśli potrzebna jest konsultacja w ciąży) musi mnie skierować położna, jeśli uzna w swojej ocenie, że jest jakiś powód aby taka wizyta się odbyła.
Prywatnie do ginekologa też nie mam jak iść, bo po pierwsze nie prowadzą ciąż (tylko sprawy ginekologiczne nie związane z ciążą) a po drugie u mnie w mieście nawet nie ma ginekologa, który przyjmuje prywatnie :-|
Czuję się jak zawieszona w czasie...
Ciążę prowadzi położna a ona nie widzi sensu częstszych wizyt jak nic się nie dzieje. W II trymestrze nie mam żadnej wizyty, ani żadnych badań (typu mocz, krew itp.)
W Polsce w pierwszej ciąży, miałam wizyty co miesiąc na początku a od 21 tc co 2 tygodnie (ciąża zagrożona) Kilka razy badania krwi i moczu plus 14 x USG. Tutaj to inny świat ;-)
Ja nie mam w ogóle objawów, bolu brzucha, nic. Też się martwię. Sama w sobie nie byłam szczupła, i spyrke miałam mala.. I nadal mam a brzucha ani widu ani słuchu. Wizyta w środę.Ale piekny brzuszek. U mnie jest chyba cos nie tak. Pojade chyba na ip w tygodniu, nir mam brzucha, tylko taki mini i praktycznir wogole objawow, brzuch tez mnie nie boli. Mysle o najgorszym :/