reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Biustonosze tez nosze te same, jedynie jest pelniej w staniku ale zeby kupic o rozm wiekszy to by odstawal z powietrzem w srodku :D

Na wizyty chodze prywatne, nie ma miejsc wczesniej nawet do innego lekarza. Bo jest ich malo a kobiet w miescie sporo :/ a na nfz juz wiele razy mnie nastraszyli i lezalam nie potrzebnie w szpitalu.

Kolejna wizyte mam 13ego lutego. Moze doczekam i nie zwariuje :D
Doczekasz [emoji13] dasz rade. Ja miesiac czekam już a wizyta w czwartek im bliżej tym bardziej czas sie ciagnie. Wczesniej mialam wizyty co 2 tyg. Raz prywatnie raz nfz i chyba taki odstep jest najlepszy

0d1ysek2ashcgepe.png

reklama
Biustonosze tez nosze te same, jedynie jest pelniej w staniku ale zeby kupic o rozm wiekszy to by odstawal z powietrzem w srodku :D

Na wizyty chodze prywatne, nie ma miejsc wczesniej nawet do innego lekarza. Bo jest ich malo a kobiet w miescie sporo :/ a na nfz juz wiele razy mnie nastraszyli i lezalam nie potrzebnie w szpitalu.

Kolejna wizyte mam 13ego lutego. Moze doczekam i nie zwariuje :D

Ja mam co 2 tygodnie a i tak wiecznie czymś się stresuje jak jakaś stuknieta :D

jeszcze zdąży Ci urosnać , narazie sie ciesz ze masz mały, potem do lata mozesz jeszcze narzekac co taki duzy a jak upaly beda to i tak ciezko :) ja mam juz duzy a co bedzie do lipca a termin dopiero mam na 25
zdjecie robione dzsiaj jak sie tam nie ciesze ze juz taki duzy bo do lata bede hipopotamemZobacz załącznik 837328
Bardzo malutki. Takiego brzuszka to nawet przed ciaza nie mialam takze sie ciesz [emoji13]

0d1ysek2ashcgepe.png

Doczekasz [emoji13] dasz rade. Ja miesiac czekam już a wizyta w czwartek im bliżej tym bardziej czas sie ciagnie. Wczesniej mialam wizyty co 2 tyg. Raz prywatnie raz nfz i chyba taki odstep jest najlepszy

0d1ysek2ashcgepe.png

Co dwa tygodnie bylo by super :) mialam zamiar od przyszlego razu tak ustalac ale po 13ym lutego pojde na wizyte po 3 tygodniach, za ok tydzien polowkowe a pozniej to juz bede moze czula ruchy to nie bedzie sensu :) i za kazdym razem masz usg ?:) to mniej stresu :p

Masz malutki brzuszek :) przynajmniej na tym zdjęciu:) jak Ty mówisz że przy takim brzuszku będziesz hipopotamem to kim w takim razie będę Ja? Hahaha :D
moze na zdjeciu wydaje sie na mniejszy :D Ty masz termin dużo wczesniej niz ja to pewnie moze sie troche różnić wielkość brzuszka :)
naprawde mi sie wydaje juz duuzy bo po ubraniach czuje, bo mam kilka takich gdzie przy poprzedniej ciazy chodzilam w nich do 7 miesiaca a teraz ledwo sie dopinam

Co dwa tygodnie bylo by super :) mialam zamiar od przyszlego razu tak ustalac ale po 13ym lutego pojde na wizyte po 3 tygodniach, za ok tydzien polowkowe a pozniej to juz bede moze czula ruchy to nie bedzie sensu :) i za kazdym razem masz usg ?:) to mniej stresu :p
Tak za kazdym razem usg [emoji13] przynajmniej spokojniejsza jestem. Teraz w czwartek ide na nfz a za 2.tyg prywatnie i mam nadzieje ze sie dowiem jaka plec [emoji13]

0d1ysek2ashcgepe.png

No, ciekawe to
emoji53.png
Bo zdaza sie, ze szczepionka na gruzlice zostala zle podana i wtedy nie ma przeciwcial, ale wtedy nie ma tez blizny. Ale zeby byly p/ ciala i znukly to pietwsze slysze
emoji53.png

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.201
Masz malutki brzuszek :) przynajmniej na tym zdjęciu:) jak Ty mówisz że przy takim brzuszku będziesz hipopotamem to kim w takim razie będę Ja? Hahaha :D
Właśnie to samo pomyślałam ☺️

reklama
Do góry