reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja jestem jedynaczką, O. ma jednego brata, więc mam "do dyspozycji" kuzynkę i żonę kuzyna... Ale nie wiem jeszcze, będę myśleć za parę miesięcy...

0d1yrjjgtd95fou3.png
No jasne, jeszcze jest dużo czasu ;-) chociaż ja planuję chrzcić około 2miesiace po urodzeniu. Wcześniej sale trzeba zamówić, o zaproszenia hehe :-)

reklama
Powiem szczerze, że bardzo często w weekendy albo umawiamy się razem w restauracji, albo ktoś gotuje.. więc w weekendy przeważnie obiady z głowy :)
Powodzenia z dzisiejszymi lekarzami..!

Mam nadzieję że Wam nie umknie, tylko przełożycie na później :)

Ja też 8 :)

Ty też?? Chyba nie ogarnęłam wcześniej..

Hej laski...

nie wiem o co chodzi ale jest mi mega niedobrze od rana... w dodatku dziecko wróciło wczoraj z nart i okazało się że jedno z dzieci miało szkarlatynę... :confused2::confused2::confused2: Super...
Tak my też po rozwodach :) To była najlepsza decyzja w moim małżeństwie jaką podjęłam - zakończenie go, bo mój eks mąż to totalna porażka, narcyz, cham, do tego tyran i można by jeszcze długo wymieniać jego wspaniałe cechy. Szkoda tylko, że to wszystko najczęściej wychodzi dopiero po ślubie.

Kochana mozesz byc chrzestna
Ja mam slub cywilny tylko i ksiadz nie robil problemu tym bardziej ze powiedzialam mu ze jest w pismie kanonicznym cos takiego jak swiadek chrztu. Pelni on role rodzica chrzestnego. Nie bylam u spowiedzi a dziecko normalnie moglam podawac. I w ten sposob mam 2 prawie 4 letnich chrzesniakow.

Ja w 1 ciazy mialam takie ciśnienie na kakao. Teraz jakos nie mam na nic. Jem bo musze !

Witam z rana ,dzieciaków wywalilam do szkoly ja sama zaraz biore sie za ogarbianie domu bo przez weekend mojej niedyspozycji zrobil sie istny syf. Glowa boli zatoki mecza...ehhhh

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak faktycznie jest cos takiego jak swiadek chrztu, ktoey tylko poswiadcza o odbyciu sie chrztu. Natomiast eodzic chrzestny zobowiazuje sie pomagac rodzicom w wychowywaniu dziecka w wierze[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witam wszystkie mamusie [emoji4] przez remonty mieszkania nawet nie mam kiedy do was zajrzec... Nie wspomne o nadrobieniu.
Pewnoe wiekszosc z was już zna płeć maluszka ja dopiero mam wizytę w czwartek po miesięcznej przerwie i juz się nie moge doczekać

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry