reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No jasne, jeszcze jest dużo czasu ;-) chociaż ja planuję chrzcić około 2miesiace po urodzeniu. Wcześniej sale trzeba zamówić, o zaproszenia hehe :-)
Zaproszenia będę robić sama, sali nie potrzebuję (zrobię w domu, połączę z parapetówką ;)) ale też planuję chrzciny na koniec sierpnia albo wrzesień

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Witam wszystkie mamusie [emoji4] przez remonty mieszkania nawet nie mam kiedy do was zajrzec... Nie wspomne o nadrobieniu.
Pewnoe wiekszosc z was już zna płeć maluszka ja dopiero mam wizytę w czwartek po miesięcznej przerwie i juz się nie moge doczekać

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Daj znać po wizycie :)

Mój ex potrafił być mega złośliwy, perfidny i zajadały- ale to się najbardziej ujawniło w trakcie rozwodu. A w pewny momencie okazało się że naprawdę nie powinniśmy być razem, w żyicu nie mielibyśmy wspólnego szczęśliwego życia... ja nie wiem jak myśmy się dobrali, naprawdę. I ślubu nie brałam z powodu ciąży... eh.

To trzymam kciuki żeby płeć się ujawniła!
Doskonale Cię rozumiem, miałam bardzo podobne odczucia. Teraz będąc z M nie wyobrażam sobie tym bardziej jak mogłam być z takim dupkiem.

Czemu nie wolno na plecach?? Lekarz ci zabronil?

0d1ysek28wvveebd.png

Haha nie lekarz nie ma z tym nic wspólnego dziewczyny pisały tutaj gdzieś o tym że na plecach się niepowinno i tak sobie wbilam do głowy:D jestem ekspertem w utrudnianiu sobie życia:D :D ale tak już mam jak usłyszę to momentalnie koduje i się "stosuje " chociaż w wielu sprawach pewnie to tylko wymysły i zabombony no ale już taki że mnie typ człowieka;D

Witam wszystkie mamusie [emoji4] przez remonty mieszkania nawet nie mam kiedy do was zajrzec... Nie wspomne o nadrobieniu.
Pewnoe wiekszosc z was już zna płeć maluszka ja dopiero mam wizytę w czwartek po miesięcznej przerwie i juz się nie moge doczekać

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie znam i poznam dopiero na polowkowym na przelomie lutegi/ marca [emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Tak, teraz nie było go tydzień, to oglądał co się zmieniło w tych ciążowych appkach :))) I pytał jak się czułam :D

A właśnie! Wiecie że w tej preglife są tutoriale z jogi dla kobiet w ciąży? Czy tylko ja tak późno to odkryłam? :)

O kurczę, ale masz małego mężczyznę w domuuu tylko pozazdrościć . Przekochany :)

Do góry