Chyba, że są nieregularnie, to nie uspokajają - "wczoraj czułam, a dzisiaj od rana nic..." [emoji33]Żeby już tylko czuć ruchy, na pewno by nas to uspokoiło.
![0d1yrjjgtd95fou3.png](https://www.suwaczki.com/tickers/0d1yrjjgtd95fou3.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba, że są nieregularnie, to nie uspokajają - "wczoraj czułam, a dzisiaj od rana nic..." [emoji33]Żeby już tylko czuć ruchy, na pewno by nas to uspokoiło.
U mnie tak nie było... W pierwszej ciąży miałam ochotę na mięso, ogolnie kwaśne potrawy i ziemniaki i jest syn. W drugiej zajadałam się słodyczami, na mięso patrzeć nie mogłam i też jest syn.A ja się zastanawiam, czy z tym odrzuceniem od mięsa nie jest tak, że odrzuca przy dziewczynkach a przy chłopcach nie. U Ciebie by to się sprawdziło. Moja mam też tak miała, że nie mogła patrzeć na mięso.
Śliczne
Ja już 6 lutego wizytateraz to już zleci
mam nadzieję że z maluszkiem wszystko dobrze
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja jestem jedynaczką, O. ma jednego brata, więc mam "do dyspozycji" kuzynkę i żonę kuzyna... Ale nie wiem jeszcze, będę myśleć za parę miesięcy...Dawniej było inaczej, moja mama 7 chrześniaków miała. Teraz jest inaczej. Większe zobowiązania. A nie chce żeby ktoś był niezadowolony że kolejny wydatek. Przy pierwszej córce miałam lepiej bo brat akurat nie był u nikogo chrzestnym i siostra męża. A przez ten czas pozmieniało się, dzieci się urodziło więcej lub tak jak pisałam nie mogą bo po cywilnym są do tego jeszcze jedna siostra innego wyznania i jej mężuś tez... U mnie 3 rodzeństwa i u męża też.:-) więc ludzi nie brakuje no ale...
O ja, ale mieliscie wyzerke[emoji3] Fajnie tak pojesc u kogos[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Wczoraj mieliśmy rocznicę i planowaliśmy w końcu gdzieś wyjść bez dzieci, ale niestety bratowa nawaliła i nie przyjechała posiedzieć z chłopakami, więc musieliśmy zmienić plany...
Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app
Oczywiście żeby nie było za fajnie to od zaczęłam się znowu stresować czy wszystko jest ok, martwię się, że jeszcze nie czuję żadnych ruchów a brzuch nie rośnieA wizyta dopiero 8 lutego.
My to w ogóle mamy nadzieję, że w kościele nie będą robić nam problemów z chrztem bo oboje z M jesteśmy po rozwodach.
Mnie bardzo pomaga, jakoś łatwiej się na niej "ułożyć" [emoji6]Dziewczyny czy pomagają Wam w spania te poduszki dla ciężarnych w kształcie litery C? Bo u mnie już 3 noce z rzędu koszmarne nie mogę znaleźć sobie miejsca nie wygodnie mi jak zasne na boku budże się z bolącym bokiem i tak się kręcę całą noc
Jestem osobą niewierzącą wiec mam tylko ślub cywilny. Przyjaciólka chciała mnie na świadkową. TO tłumaczyłam jej że to dla niej pewnie ważne wydarzenie ale ja jestem niewierząca. Uparła się i koniec jak ksiądz się dowiedział że mam tylko ślub cywilny, to zacząl mi prawić kazania że żyję w ogromnych grzechu, Bóg nigdy nie da mi dzieci i chciał mnie kropić wodą święconąMy to w ogóle mamy nadzieję, że w kościele nie będą robić nam problemów z chrztem bo oboje z M jesteśmy po rozwodach.
Mnie odrzucilo całkowicie. Nawet plasterka szynki na kanapce nie zjem. Ostatnio robiłam pizzę to tylko na pół kładlam szynke, bo ja bym wygrzebywala...odrzuciło którąś od mięsa, bo ja jak widzę mięso na obiad to coś mi się dzieje. Nie smakuje mi kompletnie.
Jeśli chodzi o ciąże to takOoo dziękuję za namiaryByłam cały czas po wizycie spokojna aż tu nagle znowu mnie dopadły jakieś czarne myśli. Dziewczyny myślicie, że na takim etapie ciąży już możemy się mniej martwić o dziecko?
My będziemy mieć synka i mięsa nie tknęA ja się zastanawiam, czy z tym odrzuceniem od mięsa nie jest tak, że odrzuca przy dziewczynkach a przy chłopcach nie. U Ciebie by to się sprawdziło. Moja mam też tak miała, że nie mogła patrzeć na mięso.
Mi bardzo pomaga naprawdę. Łatwiej zasypiam i wgl taki spokojniejszy sen mam. I mniej mnie kręgosłup boliDziewczyny czy pomagają Wam w spania te poduszki dla ciężarnych w kształcie litery C? Bo u mnie już 3 noce z rzędu koszmarne nie mogę znaleźć sobie miejsca nie wygodnie mi jak zasne na boku budże się z bolącym bokiem i tak się kręcę całą noc
Powiem szczerze, że bardzo często w weekendy albo umawiamy się razem w restauracji, albo ktoś gotuje.. więc w weekendy przeważnie obiady z głowy![]()
Powodzenia z dzisiejszymi lekarzami..!
Mam nadzieję że Wam nie umknie, tylko przełożycie na później
Ja też 8![]()
Ty też?? Chyba nie ogarnęłam wcześniej..
Hej laski...
nie wiem o co chodzi ale jest mi mega niedobrze od rana... w dodatku dziecko wróciło wczoraj z nart i okazało się że jedno z dzieci miało szkarlatynę...Super...