reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ooo dziękuję za namiary :) Byłam cały czas po wizycie spokojna aż tu nagle znowu mnie dopadły jakieś czarne myśli. Dziewczyny myślicie, że na takim etapie ciąży już możemy się mniej martwić o dziecko?
Haha martwic sie bedziemy juz do konca zycia[emoji3] Ale jesli chodzi o sama ciaze to na pewno ryzyko straty juz jest duzo mniejsze. A nawet jak cos sie bedzie dziac to juz jest wiecej mozliwosci dzialania i wieksze szanse na powodzenie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dzień dobry :) co do chrzestnych to u nas na pewno moja siostra i mojego brat :) także nie będzie myślę problemu :)

@peszek mnie od mięsa odrzuciło ale w poprzedniej ciąży. Teraz mogę jeść śmiało :)

p19u3e3kuhiw9hfo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A ja się zastanawiam, czy z tym odrzuceniem od mięsa nie jest tak, że odrzuca przy dziewczynkach a przy chłopcach nie. U Ciebie by to się sprawdziło. Moja mam też tak miała, że nie mogła patrzeć na mięso.

Tylko teraz [emoji14] więcej czasu :) jak chodziłam do pracy to obiad gotowałam dzień do przodu ale nie piekłam nic [emoji14]

p19u3e3kn2t0kbyo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

A to fakt w piereszej ciazy na maciezynskim mawet sciany pomalowalam Nicole literki hihuhu

A ja się zastanawiam, czy z tym odrzuceniem od mięsa nie jest tak, że odrzuca przy dziewczynkach a przy chłopcach nie. U Ciebie by to się sprawdziło. Moja mam też tak miała, że nie mogła patrzeć na mięso.
Ja za mięsem też nie biegam, zjem ale nie z takim smakiem jak przed ciążą ale szczerze mówiąc to nie pamiętam jak z córką miałam tylko, że za mlecznymi rzeczami tak szalałam i teraz też

planowaliśmy tą ciążę od paru lat, i z podobnego powodu założyłam msavera - z każdej płatności odkłada mi na osobne konto "zaokrąglenie do 10zł", naprawdę się ostatnio zdziwiłam, jak tam zajrzałam... Że na aż tyle płacę...? Choć w sumie zakupy, rachunki, bilety PKP i wszystko co się da, i naprawdę, praktycznie z boku odłożył się bardzo ładna kwota :)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja też mam msavera i zawsze cały rok oszczędzałam na wakacje, a że ja kartą płacę nawet za jedną bułkę to fajna kwota się przez rok zbierała. No teraz na L4 mam mniej pieniędzy, a remont kosztuje, więc pod koniec miesiąca wybieram z niego część, a reszta zbiera się na wózek ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry