reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Margana ja też ciągle jestem głodna :D właśnie naszło mnie na jajko [emoji505]
1510677272-68a6c7cd9419c8da-aaaaaa.jpeg

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale masz smakowita kanapke

@Margana ja niestety w pierwszej ciąży chodzilam sama na wizyty ewentualnie z moją matką, bo raz że do dwóch miesięcy przed porodem oddzielnie mieszkalismy, a jak juz zamieszkalismy to spal do poludnia i nie chcialo mu sie wstawac na wizyte na 9 bo z reguly o 9 wizyty mialam. A jak już mial propozycję zeby wejsc na usg to zawsze odmawial. Tak że ciążę malo radosnie przezylam. Milosci do corki nauczylam się dopiero jak się urodzila i się nią zajmowalam,bo przed porodem bez entuzjazmu do tego podchodzilam. Teraz wiem, ze to bylo spowodowane moim zaslepieniem w tamtego czlowieka. Corkę mam przekochaną. I będzie kochaną starszą siostrą.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nie ukrywam - smaczna :)) co chwile coś bym jadła... A placek drożdżowy chodzi za mną od paru dni..

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A ja mam strasznie ograniczony apetyt. Slodkie mnie odrzucilo, ogorki, jablka, mandarynki nawet banan mi za kwasny

@Margana Twraz wizytę mam 24 listopada wiec jeszcze 10 dni. I mam nadzieje ze bedzie wszystko ok i nie powtórzy się historia jak rok temu :)
Oooo wizyty mamy tego samego dnia, to będzie emocjonujący piątek :-) a na którą masz? Ja na 13:10.

@Margana a co do wizyt to zamierzam córkę też zabrać i wejsc z nią na usg jeśli moja gin wyrazi na to zgodę ale to juz wtedy,jak usg będzie przez powłoki brzuszne. I jak ginka wyrazi zgodę oczywiscie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Zazdroszczę wam trochę tego apetytu, ja ledwo cokolwiek jem a żyć czymś trzeba przecież. Dziwne uczucie nie chcieć jeść a odczuwać głód [emoji849]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Mungo dobrze, ze wszystko w porzadku. Umowilas sie juz na to usg?

@Marika92 oj narobilas mi smaka na to jajko, a nie powinnam.
Tylko co tu jesc zeby tak nie tyc?

@oposom na szczepienie nigdy nue jest za pozno. Moja byla szczepiona, ze 3 razy juz w przedszkolu byla ospa, a w zeszltm roku to byl pogrom i tylko moja zdrowa [emoji5]
Wiesz, z tym przechodzeniem to jest tak, ze jeden przejdzie lagodnie i inny bardzo ciezko, wlacznie z pobytem w szpitalu. Ja wole nie ryzykowac.

@Elodia najwazniejsze, ze wyszla z tegi cudowna corcia [emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry