reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam Was dziewczyny w tą nudną, wiejącą niedzielę :) Na dworze tak piździ że się nosa z domu nie chce wytknąć :(
Wiecie tak się zastanawiam nad mebelkami dla niemowlaka, może doświadczone osoby podpowiedzą co najlepsze albo ktoś ma już coś fajnego upatrzonego :) No bo na ciuszki to myślałam żeby kupić komodę którą później będzie można jeszcze wykorzystać, ale tak sobie myślę że przecież dziecko trzeba gdzieś przewijać no i tu moje pytanie, czy lepiej kupić taką specjalną komodę z przewijakiem czy może taki mały przewijak jako osobny mebel czy może taką nakładkę do przewijania co się kładzie na łóżeczko, a może jeszcze coś innego? Macie jakieś pomysły?

Ech :( nie ma to jak życzliwe koleżanki....
Na sali ze mną leżała dziewczyna, która straciła ciążę w 7tc, i poza całą sytuacją była wkurzona na koleżankę, która miała nikomu nie mówić, a rozgadała całej szkole (dziewczyna w szkole pracowała)
Opowiadanie wszystkim, że jednak nie jest w ciąży....

0d1yrjjgtd95fou3.png

My cala ciaze wiekszosc nie mowilismy I nie mowimy
Facebook nie uzywam tez by publikowac foto
Tzn wiadomo w pracy rosnacy brzuszek widac wiec w pracy P.O. 5 mscu w puereszej ciazy mowilam a teraz nie musze sie tlumacxyc bo nikt mnie tu w de nie zna mieszkamy 5 msc tutaj hih wie tylko rodzina o obecnej ciazy I dziewczyny z innej grupy oraz paru garstka znajomych

Dziewczyny ja nie chcę straszyć bo każda z nas jest inna, ale u mnie bóle jak na miesiączkę to były skurcze takie w dole brzucha uważajcie na nie zawsze lepiej sprawdzić
U mnie skurcze to byl po prostu twardy brzuch, wiec tak jak piszesz- kazda inna. Lepiej wszystko sprawdzic.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Naprwno trzeba sprawdzić u lekarza jeżeli coś nas bardzo niepokoi mi moj powiedział ze do 18-19 tyg takie bóle są normalne bo wszystko się przesuwa jednak lepiej być spokojnym i sprawdzić u swojego lekarza

A u nas niedziela wyglada tak [emoji23]
1517136446-e68d38d10438f227-aaaaaa.jpeg

Wiecie ze magda molek tez jest w ciazy babka ma 42 lata szacun normalnie

16udyx8di9hvrs5t.png
E...jak ktos ma kase to moze sie " zajmowac" dzieckiem i w wieku 50 lat[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry