reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Może niech córeczka zadecyduje:D
Coreczka chce siostrzyczke Emilke[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Klaudia ja mam to samo tylko, że mój stary jest strasznym sknera!! Dla niego kupienie zwykłej bzdety do domu to wydatek...:crazy:

Z moim też mam przeboje, bo on nie przywiązuje wagi do otoczenia, więc wydawanie kasy na remonty uważa za zbędny wydatek. Teraz mamy remont duży bo musimy z 1 pokoju zrobić 2, przy okazji wszędzie wymiana drzwi, grzejników, jedno nowe okno. Trochę tego jest więc oczywiście muszę wysłuchiwać buczenia [emoji14]

p19uqqmzxqi22hcj.png

O tyle fajnie ze u prosiłam go zeby mi w gabinecie założył, zgodzil sie uff..., stwierdzil ze narazie nic się nie stanie, a i tak chcial dopiero za dwa tyg bo tak wypada mi kolejna wizyta
Aha, to ok. Teraz musisz na prawde wiecej lezec. Przede wszystkim nie chodzic po schodach i nie nosic wiecej niz 5 kilo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Moze ma zakupocholizm
Zdarza sie tez u facetow.
Nie mamy karty, bo wtedy by wydawal jeszcze wiecej. Ale ja sobie wyrobie bo nie bede latala do banku za kazdym razem bo w tym banku sie czeka zawsze z godzine w kolejce.

Ja za bulke jedna nawet karta ;) wszystjo widze co wydaje ile zakupy ile dom itd
Oczywiscie ja tez lubie couchy kupic ale chodze w tym a on kupi I po roku daje bratowi bo tylko szafe swoja nie umie zamknac no i takie kolo od lat

to spamer, większosć postów usunięte, to chyba jedyny nie zawierający reklamy, nie ma sensu dyskutować...
(oczywiście miałam na myśli Mysiorek13)

a poza tym - myśmy się zdecydowali na przebudowę starej stodoły - gdyby ktoś chciał iść w nasze ślady, to może zacząć śpiewać Bałkanicę "będzie, będzie zabawa, będzie się działo..." ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry