reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam Was dziewczyny w tą nudną, wiejącą niedzielę :) Na dworze tak piździ że się nosa z domu nie chce wytknąć :(
Wiecie tak się zastanawiam nad mebelkami dla niemowlaka, może doświadczone osoby podpowiedzą co najlepsze albo ktoś ma już coś fajnego upatrzonego :) No bo na ciuszki to myślałam żeby kupić komodę którą później będzie można jeszcze wykorzystać, ale tak sobie myślę że przecież dziecko trzeba gdzieś przewijać no i tu moje pytanie, czy lepiej kupić taką specjalną komodę z przewijakiem czy może taki mały przewijak jako osobny mebel czy może taką nakładkę do przewijania co się kładzie na łóżeczko, a może jeszcze coś innego? Macie jakieś pomysły?

My kupujemy lozeczko ktore pozniej sie przerobi na lozko, pod kolor komode zwykla z polkami i szufladami. A na komode mate do przewijania :) pozniej ja zdejme :)

reklama
U mnie skurcze to byl po prostu twardy brzuch, wiec tak jak piszesz- kazda inna. Lepiej wszystko sprawdzic.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
To ja skurczy nie mialam. Raczej ciagniecie, pobolewanie.

Papierosy raz lub 2 razy dziennir po 14 zl.
Tesc mial urodziny. Wiec prezent ( wodka ok 100zl ). Do kuzyna i jrgo rodziny ( prezent dla dzieciaka i wodka ) a reszta to nie wiem, tak ubywalo ubywalo. Sama nie mam pojecia na co. Teraz od lutego ja rozporzadzam pieniedzmi bo nic z tego nie bedzie.

Zabierz bankomat [emoji23][emoji23]u nas tez ja bardziej trzymam reke bo moj to lubi ciuchy kupowac a lepi raz na msc a nie raz na tudz
Wie ze idziemy za zakupy razem bo insczej wiecej wyda[emoji23]zajgorsze jestem zla ze kupi I nie chodzi w tym
To chyba jakas choroba on ma

Zabierz bankomat [emoji23][emoji23]u nas tez ja bardziej trzymam reke bo moj to lubi ciuchy kupowac a lepi raz na msc a nie raz na tudz
Wie ze idziemy za zakupy razem bo insczej wiecej wyda[emoji23]zajgorsze jestem zla ze kupi I nie chodzi w tym
To chyba jakas choroba on ma

Moze ma zakupocholizm
Zdarza sie tez u facetow.
Nie mamy karty, bo wtedy by wydawal jeszcze wiecej. Ale ja sobie wyrobie bo nie bede latala do banku za kazdym razem bo w tym banku sie czeka zawsze z godzine w kolejce.

Witam Was dziewczyny w tą nudną, wiejącą niedzielę :) Na dworze tak piździ że się nosa z domu nie chce wytknąć :(
Wiecie tak się zastanawiam nad mebelkami dla niemowlaka, może doświadczone osoby podpowiedzą co najlepsze albo ktoś ma już coś fajnego upatrzonego :) No bo na ciuszki to myślałam żeby kupić komodę którą później będzie można jeszcze wykorzystać, ale tak sobie myślę że przecież dziecko trzeba gdzieś przewijać no i tu moje pytanie, czy lepiej kupić taką specjalną komodę z przewijakiem czy może taki mały przewijak jako osobny mebel czy może taką nakładkę do przewijania co się kładzie na łóżeczko, a może jeszcze coś innego? Macie jakieś pomysły?

Ja kupilam komplet na eBay rok temu lozko 0-5 lat , komoda przewijak plus szafa
Ale to bylo eBay Uk , I taniej mi wyszlo niz wszystko osobno kupic,moxe online cos znajdziezz....
teraz kuoilam tylko lozeczko 0/5 lat 80/140 bo nie mamy miejsce cora osobno bedzie spac I franiu z nami w sypialni
Rok dwa poszukamy innego mieszkania
Ci ktorzy maja swe domki teraz to mozecie wybierac[emoji4]

reklama
Do góry