Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja mam rano zawsze mniejszy wieczorem większy ale dzidziol się ruszał więc chyba jest ok
No dokl wieczor balon i zero sil[emoji23]rano jakby melonik ledwie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam rano zawsze mniejszy wieczorem większy ale dzidziol się ruszał więc chyba jest ok
Mi te bóle brzucha przeszły dokładnie wtedy jak macica poszła w gore jak ręka odjął bo przez te kilka dni bólu myślałam ze umrę ciągniecie z każdej Str aż do kręgosłupa co do brzuszka pokaże wam jak na codzień wyglada u mnie akurat zdj z sklepu gdzie wrzuciłam na fb
Na codzień nie widać go za bardzo
A wieczorek jak arbuz [emoji23]
Znam ten ból... O. ma brata, więc będzie chrzestny, ale z chrzestną gorzej... Kuzynka, która jest ju świadkową, ewentualnie jakąś żona kuzyna, ale generalnie bida...A co do chrztu, to mamy duzy problem - brak kandydatow na chrzestnych[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
U mnie tez moze byc problem, bo kuzynki mieszkaja daleko, a chcemy zeby chrzesni mieli kontakt z dzieckiem. A siostra bedzie musiala sie starac bo nie ma bierzmowania, i moze byc problem. A chrzesny juz sam sie wychylił w grudniu, akurat ten kuzyn ktorego chcielismy pytac bo brat K sie nie nadsje zbytnio na chrzesnego.
A nie macie rodzenstwa ? Fajnej mlodej cioci, wujka ?
Mój syn dla brata uparł się przy SpidermanppGorzej jak nazwie imieniem z postaci z bajki
To może linkiem się podzielisz? Może być na privTak przez fb często
Moja też bardzo fajna kobietka na szczęście
Gorzej jak nazwie imieniem z postaci z bajki