reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mi te bóle brzucha przeszły dokładnie wtedy jak macica poszła w gore jak ręka odjął bo przez te kilka dni bólu myślałam ze umrę ciągniecie z każdej Str aż do kręgosłupa co do brzuszka pokaże wam jak na codzień wyglada u mnie akurat zdj z sklepu gdzie wrzuciłam na fb
1517136193-d046ca6b0c1f3293-aaaaaa.jpeg
1517136223-231adbf344b733af-aaaaaa.jpeg

Na codzień nie widać go za bardzo
A wieczorek jak arbuz [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

Podziwiam ze szpilki zakladasz[emoji15][emoji38]u mnie nogi puchna tzn stopy oczywiscie najgorsze wieczor

U mnie tez moze byc problem, bo kuzynki mieszkaja daleko, a chcemy zeby chrzesni mieli kontakt z dzieckiem. A siostra bedzie musiala sie starac bo nie ma bierzmowania, i moze byc problem. A chrzesny juz sam sie wychylił w grudniu, akurat ten kuzyn ktorego chcielismy pytac :) bo brat K sie nie nadsje zbytnio na chrzesnego.
A nie macie rodzenstwa ? Fajnej mlodej cioci, wujka ?

My musimy przejechac 1000 km by rihic chrzest;)) corka miala 4 msce jak byl a teraz franiu w grudniu 6 mscy bedzie mial
Nie wazny wiek wedlug mnie by byl sakrament chrztu

Komunia wiadomo 7/8 lat I bierzmowanie 14

Nie mamy pijecia kto na chrzestnych;/

reklama
Do góry