reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No :D to może jednak bezpieczniej z mężem niech wybiorą:D bo dziecko może dostać imię Olaf albo Elza i dopiero będzie:D
Olafa miałam na studiach w grupie, ale to było jeszcze przed frozen ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Heh, też już nie śpię dobre pół godziny. Nadrabiałam zaległości w postach. :-D
U mnie dzisiaj 15 tydzień. I wreszcie wraca mi apetyt... ;-)
Życzę wszystkim miłej niedzieli. U nas w planie wyprawa do kulkolandu i pewnie lody :-D

U mnie od wczoraj 5 msc ;)) I za 5 tyg juz 6 msc haha tsk se licze I przyspieszam czas[emoji14]potem znow 5 tyg I 7 msc I potem tylko 4 tyg I zaczne 8 msc[emoji85][emoji23][emoji23]rany zleci szybko

A moj zalezy. Jak wydal 1000zl w ciagu dwoch tygodni na wyjscia to mu nie zal. Prawie 400zl na miesiac na papierosy tez nie szkoda. Ale dolozyc 200zl do naroznika to juz kreci nosem. Heh. Nie jest az taki zly, bo chce zebysmy mieli wszystko ale wiesz. Facet to jednak facet :D

Wyjscia1000 zl na co az tyle ?;)) w dwa tyg??

reklama
Do góry