Karla88
Fanka BB :)
A dla dziewczynki jakie macie ?
Nie biorę pod uwagę drugiej corki[emoji23] dwóch lekarzy potwierdziło mi chłopca mam nawet zdj jajek wiec mam nadzieje ze nie będzie niespodzianek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dla dziewczynki jakie macie ?
Mam nadzueje moj lekarz stwierdził ze jesli nic się nie otwiera to jest dobrze, ale musze wiecej odpocywac
To fajnie, ze udalo sie dojsc do kompromisu z imieniem[emoji5] U nas bedzie problem jak sie okaze, ze chlopak[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Nie biorę pod uwagę drugiej corki[emoji23] dwóch lekarzy potwierdziło mi chłopca mam nawet zdj jajek wiec mam nadzieje ze nie będzie niespodzianek
O tyle fajnie ze u prosiłam go zeby mi w gabinecie założył, zgodzil sie uff..., stwierdzil ze narazie nic się nie stanie, a i tak chcial dopiero za dwa tyg bo tak wypada mi kolejna wizytaPrzykro mi, ale dobrze, ze wychwycone i zabezpieczone. Na pewno bedzie dobrze!
A czemu dopiero za tydzien?
Aniołek[*]8.08.2017
Może niech córeczka zadecyduje
Wazne, ze juz tak wczesnie cos z tym robi. Bedzie dobrze :**O tyle fajnie ze u prosiłam go zeby mi w gabinecie założył, zgodzil sie uff..., stwierdzil ze narazie nic się nie stanie, a i tak chcial dopiero za dwa tyg bo tak wypada mi kolejna wizyta
Gorzej jak nazwie imieniem z postaci z bajki
Właśnie nic nie czulam, pare razy brzuch mi sie napiol i tyleJuż się skróciła kurczę,ale to czujesz jakieś skurcze? dostałaś jakieś leki?
Dobrze, że wcześnie wychwycone to będzie dobrzeWłaśnie nic nie czulam, pare razy brzuch mi sie napiol i tyle
Dostalam magnez i luteine