reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny które były już w ciąży.. - Miałyśmy może tak?! - bardzo często wieczorem, albo w nocy jak się obudze mam twardy brzuch jak kamień, u dołu oczywiście zaraz nad spojeniem bo tam maluszek siedzi... Bardzo mnie to martwi.. Po jakimś czasie puszcza i brzuszek miękki.. Boję się :(
Pół nocy spać nie mogłam bo się martwiłam...
p19u3e3kmr69xsct.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A bierzesz magnez, ja zaczęłam brać i już troszkę lepiej jest
Zreszta czytałam że id 18 tyg mogą pojawiać się skurcze braxtona

reklama
Hej, mam pytanie do Dziewczyn które mają już dzieci, czy wasze dzieci przechodziły skok rozwojowy np, skarżąc się na ból nóżek? Wczoraj synek mówił mi że go boli noga, w nocy też parę Razy się budził i mówił że go boli,
Kurcze zawsze cośna weekend!!
Moja sie nie skarzyla, ale byl taki okres, ze w nocy jeczala i przebierala nogami. Jak pytalam czy cos ja boli to mowila, ze nie i nie wie czemu placze. Mysle, ze to mogly byc bole wzrostowe.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witam się. ;)

Pół nocy nie spałam....;/

Wiecie co kurde miałam pracować do marca... Ale normalnie chyba jak mam pracować to chyba zacznę przyjmować tylko w domu. Bo od dźwigania kufrów wczoraj wieczorem tak bolał mnie brzuch ze myślałam że umrę.. ;((

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png
Przezuc sie na dom jak masz mozliwosc, bo to dzwiganie to nic dobrego!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Moja sie nie skarzyla, ale byl taki okres, ze w nocy jeczala i przebierala nogami. Jak pytalam czy cos ja boli to mowila, ze nie i nie wie czemu placze. Mysle, ze to mogly byc bole wzrostowe.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dzięki on właśnie tak kopie nóżkami prostuje je i troszkę pojeczal dziś a jak się do teraz pytam to mówi że go nic nie boli, najwidoczniej w nocy pp całym dniu go boli

Dziewczyny które były już w ciąży.. - Miałyśmy może tak?! - bardzo często wieczorem, albo w nocy jak się obudze mam twardy brzuch jak kamień, u dołu oczywiście zaraz nad spojeniem bo tam maluszek siedzi... Bardzo mnie to martwi.. Po jakimś czasie puszcza i brzuszek miękki.. Boję się :(
Pół nocy spać nie mogłam bo się martwiłam...
p19u3e3kmr69xsct.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja tak mialam, ale to bylo w 24tc i podczas chodzenia. Przy lezeniy przechodzilo. Okazalo sie, ze to przedwczesne skurcze.
Ale skoro i Ciebie to jest przy lezeniu i zadko to moze juz te skurcze Braxtona Hicksa? Nie pamietam kiedy one sie pojawiaja, ale jakos chyba w okolicach polowy, a Ty sie chyba zblizasz?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej, mam pytanie do Dziewczyn które mają już dzieci, czy wasze dzieci przechodziły skok rozwojowy np, skarżąc się na ból nóżek? Wczoraj synek mówił mi że go boli noga, w nocy też parę Razy się budził i mówił że go boli,
Kurcze zawsze cośna weekend!!

U mnie nic takiego nie było, ale zgadzam się z „zawsze coś na weekend” [emoji23][emoji23]

@ookatkaoo1993 a czym się zajmujesz, bo nawet chyba pytałam czy robisz może Make up ale nie wiem czy zarejestrowałam odpowiedz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny,podczytuje was ale brak sil na pisanie. Dopadlo i nas. Ledwo zipie Oliwia chora ja tak samo zasmarkana kaszle jak gruzik. Narazie ratuje sie inhalatorem,jezeli nie przejdzie to w poniedzialek do lekarza. Wczoraj D wrocil z pracy i wpakowal mi sie do lozka to wszystkie miesnie go bolaly i z nocha leci. Musze to wylezec bo koncza sie ferie i od poniedzialku zaczyna sie jazda do szkoly.,a na chwile obecna wygladam jak 7 nieszczec...nic przelknac nie idzie bo wszystko bez smaku. Trzymajcie sie dziewczynki aby was nie dopadlo.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry