reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Z rana brzuszek mam mniejszy [emoji23] właśnie sprawdziłam sobie hehe
Co do smarowania ja oliwka smaruje z córka tez smarowałam regularnie a i tak mi rozstępy się zrobiły w 8 miesiącu przez wagę skora nie wytrzymała

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Bardzo dobry pomysł:) dzidzi chyba się to nie podoba i dała Ci znak :)
No są klientki takie że dojadą a są takie że nie... Kurde... Szkoda... Ale chyba nie chce dłużej ryzykować

16udqqmzgjmhetdf.png

Hej, mam pytanie do Dziewczyn które mają już dzieci, czy wasze dzieci przechodziły skok rozwojowy np, skarżąc się na ból nóżek? Wczoraj synek mówił mi że go boli noga, w nocy też parę Razy się budził i mówił że go boli,
Kurcze zawsze cośna weekend!!
Mój tak w okolicach drugich urodzin skarżył się na ból nóżek. Po ok tyg mu przeszło.

Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app

Ja idę w 19+0 :) mam nadzieję, że będzie wszystko ładnie widać :)

Gratuluję! I kolejny chłopczyk :D Lekarz podał Wam długość i wagę? Ciekawe ilu z tych naszych chłopców urodzi się chłopcami :D

Ta sukienka koralowa [emoji173] muszę coś podobnego kupić :)
Mi też się ta koralowa podoba☺️ ja będę miała 19+1☺️

Hej, mam pytanie do Dziewczyn które mają już dzieci, czy wasze dzieci przechodziły skok rozwojowy np, skarżąc się na ból nóżek? Wczoraj synek mówił mi że go boli noga, w nocy też parę Razy się budził i mówił że go boli,
Kurcze zawsze cośna weekend!!
Moje nie miały ale mnie strasznie bolały nogi jak roslam, mama mi masowała, mój chrześniak też miał ale tak ok 5,6 lat. Mój synek miał tylko zapalenie stawu biodrowego ale to przez przeciągające się zaziębienie

No są klientki takie że dojadą a są takie że nie... Kurde... Szkoda... Ale chyba nie chce dłużej ryzykować

16udqqmzgjmhetdf.png
Moim zdaniem zdecydowanie dobry pomysł...[emoji106]
Pracować można, ale dźwiganie w ciąży to nie jest najlepszy pomysł, i pewnie maleństwo chciało Ci to przypomnieć, dlatego ból brzucha...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Moje nie miały ale mnie strasznie bolały nogi jak roslam, mama mi masowała, mój chrześniak też miał ale tak ok 5,6 lat. Mój synek miał tylko zapalenie stawu biodrowego ale to przez przeciągające się zaziębienie
Kurcze, on też kiedyś miał zapalenie stawu biodrowego, o dziwo bez żadnej wcześniejszej infekcji zaczol utkac, tydzień czasu był uziemiony i przeszło a teraz myślę że to właśnie jakiś skok rozwojowy

reklama
Dziewczyny które były już w ciąży.. - Miałyśmy może tak?! - bardzo często wieczorem, albo w nocy jak się obudze mam twardy brzuch jak kamień, u dołu oczywiście zaraz nad spojeniem bo tam maluszek siedzi... Bardzo mnie to martwi.. Po jakimś czasie puszcza i brzuszek miękki.. Boję się :(
Pół nocy spać nie mogłam bo się martwiłam...
p19u3e3kmr69xsct.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry