reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Właśnie ja nie pamiętam żebym mnie coś bolało a wysoka jestem,
Widzisz, a ja tylko 160cm, a tyle bólu ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Dzięki on właśnie tak kopie nóżkami prostuje je i troszkę pojeczal dziś a jak się do teraz pytam to mówi że go nic nie boli, najwidoczniej w nocy pp całym dniu go boli
No to dokladnie bylo tak samo. Wlasnie w wieku 3-4 lat. Tetaz czasem tez sie zdarzy, ale juz rzadko. I to wlasnie tylko w nocy.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witam dziewczyny,podczytuje was ale brak sil na pisanie. Dopadlo i nas. Ledwo zipie Oliwia chora ja tak samo zasmarkana kaszle jak gruzik. Narazie ratuje sie inhalatorem,jezeli nie przejdzie to w poniedzialek do lekarza. Wczoraj D wrocil z pracy i wpakowal mi sie do lozka to wszystkie miesnie go bolaly i z nocha leci. Musze to wylezec bo koncza sie ferie i od poniedzialku zaczyna sie jazda do szkoly.,a na chwile obecna wygladam jak 7 nieszczec...nic przelknac nie idzie bo wszystko bez smaku. Trzymajcie sie dziewczynki aby was nie dopadlo.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie cis ostatnio nic nie piszesz ale pewnie dlatego że dzieciaki maja ferie i czasu brak :)
Mam nadzieję że Wam szybko przejdzie 0!!!

Witam dziewczyny,podczytuje was ale brak sil na pisanie. Dopadlo i nas. Ledwo zipie Oliwia chora ja tak samo zasmarkana kaszle jak gruzik. Narazie ratuje sie inhalatorem,jezeli nie przejdzie to w poniedzialek do lekarza. Wczoraj D wrocil z pracy i wpakowal mi sie do lozka to wszystkie miesnie go bolaly i z nocha leci. Musze to wylezec bo koncza sie ferie i od poniedzialku zaczyna sie jazda do szkoly.,a na chwile obecna wygladam jak 7 nieszczec...nic przelknac nie idzie bo wszystko bez smaku. Trzymajcie sie dziewczynki aby was nie dopadlo.

Uuu... Współczuję bardzo :(nie na szczęście przeszło, wystarczyły inhalacje (mgiełką), herbata z lipy, a jak zaczęłam trochę kaszleć to syrop z cebuli z miodem.
Więc trzymam kciuki, żeby i u Was przeszło... [emoji106][emoji106][emoji106]

A ja dzisiaj idę na spacer :D
Pierwszy raz od listopada....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ojej, wspilczuje. Oby szybko przeszlo wszystkim!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dzięki dziewczyny... Mam tylko nadzieję że to nic groźnego.. :( muszę kupić magnez... Jaki polecacie?

p19u3e3kmr69xsct.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry