reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kurcze, on też kiedyś miał zapalenie stawu biodrowego, o dziwo bez żadnej wcześniejszej infekcji zaczol utkac, tydzień czasu był uziemiony i przeszło a teraz myślę że to właśnie jakiś skok rozwojowy
To jest paskudztwo mój to przestał chodzić. Roczek miał wtedy ale długo był zaziębiony niby nie aż tak mocno katar poprostu a poszedł na staw biodrowy ale w tym czasie dzieciaki szybko rosną też bym powiedziała, że to wzdostowe

Dzięki, mam nadzieję że też ju przejdzie
Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny które były już w ciąży.. - Miałyśmy może tak?! - bardzo często wieczorem, albo w nocy jak się obudze mam twardy brzuch jak kamień, u dołu oczywiście zaraz nad spojeniem bo tam maluszek siedzi... Bardzo mnie to martwi.. Po jakimś czasie puszcza i brzuszek miękki.. Boję się :(
Pół nocy spać nie mogłam bo się martwiłam...
p19u3e3kmr69xsct.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mi się czasami napina i się zastanawiam czy to twardnienia czy wzdęcia. Po nospie mam luźny

Wzdęcia mam często, ale nie zauważyłam, żebym miała napięty brzuch leżąc,ale może nie zwróciłam uwagi...
Za to stojąc, chodząc itd często czuję, że jest spięty, ale jak się położę swobodnie, to robi się luźny...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hej, mam pytanie do Dziewczyn które mają już dzieci, czy wasze dzieci przechodziły skok rozwojowy np, skarżąc się na ból nóżek? Wczoraj synek mówił mi że go boli noga, w nocy też parę Razy się budził i mówił że go boli,
Kurcze zawsze cośna weekend!!
Mój syn na szczęście nie, ale ja w dzieciństwie to miałam horror z bólami wzrostowym.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Dziewczyny które były już w ciąży.. - Miałyśmy może tak?! - bardzo często wieczorem, albo w nocy jak się obudze mam twardy brzuch jak kamień, u dołu oczywiście zaraz nad spojeniem bo tam maluszek siedzi... Bardzo mnie to martwi.. Po jakimś czasie puszcza i brzuszek miękki.. Boję się :(
Pół nocy spać nie mogłam bo się martwiłam...
p19u3e3kmr69xsct.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja tak miałam ale już w 3 trymestrze. Po nocy brzuch jak kamień. Lepiej zapytaj lekarza :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

To jest paskudztwo mój to przestał chodzić. Roczek miał wtedy ale długo był zaziębiony niby nie aż tak mocno katar poprostu a poszedł na staw biodrowy ale w tym czasie dzieciaki szybko rosną też bym powiedziała, że to wzdostowe
Muszę zadzwonić do lekarki może odbierze, posłucham co ona powie ale też to obstawiam
Bartuś miał 2,5 roku jak złapał zapalenie stawu ciężko było go utrzymać ale musiałam i właśnie wszyscy mówili że to zazwyczaj po jakieś ostrej infekcji a on był długo zdrowy przed tym

reklama
Do góry