reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Czyli

Czyli nie ms reguły, czytam właśnie ze takie skoki są niedz 2 a 3 rokiem później między 5 a 7 i w okresie dojrzewania
Jak było 2-3 to nie pamiętam, ale 5-7 i dojrzewanie aż za dobrze.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Dzięki dziewczyny... Mam tylko nadzieję że to nic groźnego.. :( muszę kupić magnez... Jaki polecacie?

p19u3e3kmr69xsct.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja zakupiłam magne b6 tak jak dziewczyny mi polecaky, ale narazie łkam jeszcze magnezin comfort bo mam jeszcze parę tabketek

Witam dziewczyny,podczytuje was ale brak sil na pisanie. Dopadlo i nas. Ledwo zipie Oliwia chora ja tak samo zasmarkana kaszle jak gruzik. Narazie ratuje sie inhalatorem,jezeli nie przejdzie to w poniedzialek do lekarza. Wczoraj D wrocil z pracy i wpakowal mi sie do lozka to wszystkie miesnie go bolaly i z nocha leci. Musze to wylezec bo koncza sie ferie i od poniedzialku zaczyna sie jazda do szkoly.,a na chwile obecna wygladam jak 7 nieszczec...nic przelknac nie idzie bo wszystko bez smaku. Trzymajcie sie dziewczynki aby was nie dopadlo.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję, oby szybko Wam przeszło

Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny które były już w ciąży.. - Miałyśmy może tak?! - bardzo często wieczorem, albo w nocy jak się obudze mam twardy brzuch jak kamień, u dołu oczywiście zaraz nad spojeniem bo tam maluszek siedzi... Bardzo mnie to martwi.. Po jakimś czasie puszcza i brzuszek miękki.. Boję się :(
Pół nocy spać nie mogłam bo się martwiłam...
p19u3e3kmr69xsct.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mam rak przeważnie jak za długo na jednym boku spie

16udyx8di9hvrs5t.png

Moj mial bole ktore wybudzaly go w nocy , byl konsultowany przez kilku chirurgow ,pediatrow ,reumatologow i ortopede( lezal z tego powodu na diagnostyce na chirurgii i reumatologi) wszyscy zgodnie mowili ze nie ma czegos takiego jak bole wzrostowe i ze tak sie kiedys mowilo jak nie umieli postawic diagnozy;) u mojego syna okazalo sie ze ma silne przykurcze w biodrach ..

7u22gzu3fqrpf7u3.png
A ile miał lat wtedy?

reklama
Do góry