Jak było 2-3 to nie pamiętam, ale 5-7 i dojrzewanie aż za dobrze.Czyli
Czyli nie ms reguły, czytam właśnie ze takie skoki są niedz 2 a 3 rokiem później między 5 a 7 i w okresie dojrzewania
reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Ja zakupiłam magne b6 tak jak dziewczyny mi polecaky, ale narazie łkam jeszcze magnezin comfort bo mam jeszcze parę tabketekDzięki dziewczyny... Mam tylko nadzieję że to nic groźnego.. muszę kupić magnez... Jaki polecacie?
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Agatka29
Czyli nawet nie dopytuje bo pewnie bardzo bolalo skoro tak w pamięci zostało mam nadzieję że jego aż tak nie zacznie boleć jak się będzie dziś skarżył to dam mu przeciwbolowyJak było 2-3 to nie pamiętam, ale 5-7 i dojrzewanie aż za dobrze.
kinga30
To przejdzie na pewno wzrostoweTak codziennie daje mu witaminę D i od października tran
kinga30
To tak jak u mnie, płakałam z bólu mama mi po nocach nogi masowałaJak było 2-3 to nie pamiętam, ale 5-7 i dojrzewanie aż za dobrze.
joanna4258
Współczuję, oby szybko Wam przeszłoWitam dziewczyny,podczytuje was ale brak sil na pisanie. Dopadlo i nas. Ledwo zipie Oliwia chora ja tak samo zasmarkana kaszle jak gruzik. Narazie ratuje sie inhalatorem,jezeli nie przejdzie to w poniedzialek do lekarza. Wczoraj D wrocil z pracy i wpakowal mi sie do lozka to wszystkie miesnie go bolaly i z nocha leci. Musze to wylezec bo koncza sie ferie i od poniedzialku zaczyna sie jazda do szkoly.,a na chwile obecna wygladam jak 7 nieszczec...nic przelknac nie idzie bo wszystko bez smaku. Trzymajcie sie dziewczynki aby was nie dopadlo.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app
Karla88
Dziewczyny które były już w ciąży.. - Miałyśmy może tak?! - bardzo często wieczorem, albo w nocy jak się obudze mam twardy brzuch jak kamień, u dołu oczywiście zaraz nad spojeniem bo tam maluszek siedzi... Bardzo mnie to martwi.. Po jakimś czasie puszcza i brzuszek miękki.. Boję się
Pół nocy spać nie mogłam bo się martwiłam...
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mam rak przeważnie jak za długo na jednym boku spie
Agatka29
A ile miał lat wtedy?Moj mial bole ktore wybudzaly go w nocy , byl konsultowany przez kilku chirurgow ,pediatrow ,reumatologow i ortopede( lezal z tego powodu na diagnostyce na chirurgii i reumatologi) wszyscy zgodnie mowili ze nie ma czegos takiego jak bole wzrostowe i ze tak sie kiedys mowilo jak nie umieli postawic diagnozy u mojego syna okazalo sie ze ma silne przykurcze w biodrach ..
Agatka29
Też tak mam ostatnio zauważyłam że jak leże na prawym boku to mi się napina a na lewum strasznie mi niewygodnie, ale muszę się przestawićMam rak przeważnie jak za długo na jednym boku spie
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dac Ci mojego kataru ? Mam go dosc, troche ci nawilzy sluzowke
Hihu nie wole waselinke[emoji23]
Podziel się: