olaaa7
Fanka BB :)
Doskonale Cię rozumie. Bardzo mi przykro, sama pewnie bym przeryczała całą noc i nie tylko. Co za baba, żeby robić takie rzeczy, skoro wiadomo, że jesteś w ciąży. A ta pracownica no cóż, będzie pewnie żałowała, ale jak się jest naiwnym to tak bywa, jej strata. Trzymam kciuki, żeby udało Ci się znaleźć dobrego pracownikajak wiecie mam swoj sklep butik mam tez pracownice bardzo fajna dziewczyna naprawde zawsze doradzila uczciwa itd.. pracujje od 10-17 w tyg sb 9-13 wiec naprawde nie miala zle do tego wyplata ok 1700,00 zł jak na sklepik z ubraniami i warunki to fajnie zarabiala wg mnie moje miasto nie jest wielkie ok 20 tys ludzi ale szybko sie rozeszlo chyba ze sklep idzie dobrze ze jest dobra pracownica bo naprawde klientki wracaly do niej nie jestem jakaś heterą szefową bardzo jąceniłam wyplata na czas wolne zawsze kiedy chciala wyobracie sobie ze przyszla do mnie do sklepu wlascicielka konkurencji - jako klienta zobaczyla jak ta moja obsluhuje i zaproponowala jej prace!!!! wiedząc ku...wa ze jest moja jedyna pracownica a ja jestem w ciazy naobiecywala jej gruszek na wierzbie ktore nie sa do spelnienia i w srode moja pracownica oznajmila mi ze dostala taka ofertę ale taką k...wa oferte ze bedzie zalowac jak nie skorzysta i wszystko byloby ok kazdy ma prawo wyboru ale ja sie pytam jakim trzeba byc hu..jem ze wykrasc pracownika nabiecywac mu cos wiedzac ze jestem w ciazy i nie dam rady byc w sklepie powiem wam tak sie poplakalam nerwy cala noc nie spalam teraz szukam innego pracownika cv, rozmowy musze wszystko ogarnac do 1 lutego kij z pracownica ze jest nie lojalna ale znam tamta wlascicielke i wiem ze oszukuje i tam nikt dluzej niz mieisiac nie pracowal ja zostalam na lodzie a najgorsze ze znow kogos wyszkolic zaufac itd.. w 80% od pracownika zalezy sprzedaz wiec jak nie trafie na odpowiednia osobe to sklep napewno sie nie utrzyma jestem tak zla jak mozna byc takim pustakiem nigdy mi do glowy nie przyszlo zeby isc komus ukrasc pracownika i to kobieta kobiecie powiem wam nie mam słow naprawde...