reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To może rozmowy niech odbywają się na bieżąco- nikomu to chyba nie przeszkadza bo i tak w większości zaglądamy tutaj, ale niech te, które wrzucają propozycje wózków, wklejają je też w wątek wózkowy, żeby potem można było sobie posprawdzać...? :)

My wózkiem zajmiemy się pewnie za 2 mce. Ale wiem już jakie chce łóżeczko- z taką ramką domu na górze :tak: można tam zamotać jakieś fajne lampki-kule, powiesić mobil czy co kto chce :)
Jeśli dziewczynom to nie przeszkadza to ja jestem za :) A to chodzi Ci o takie łóżeczko dla niemowlaka czy już dla większego? Bo chyba wiem o co chodzi ale tylko widziałam takie dla większego dziecka.

reklama
@JustMe55 dokładnie tak jak mówisz :) Ja się wyżywam internetowo polując na okazję do zakupu drzwi, paneli, farb i wszelkich dodatkowych (już nawet poszewki na poduszki na kanapę wybrałam haha). Po remoncie jak tu wszystko będzie już piękne i wysprzątane zacznę się wyżywać w dziecięcym :) Wtedy już płeć będzie chyba pewna. Póki co znalazłam jedno ubranko na Ali, które muszę mieć chociaż mąż uważa, że mi odbija ;)

1516958266-3af104683b1a53d2-aaaaaa.jpeg

p19uqqmzxqi22hcj.png

O ile do zapłodnienia doszło w dzień urodzin [emoji14] Bo zazwyczaj plemniki potrzebują czasu żeby dotrzeć do jajeczka.
U nas było ciekawie, mój zrobił mi niespodziankę i wrócił wcześniej z Norwegii na pochówek naszej Anastazji.. aż stałam w drzwiach jak wryta z pytaniem (bez uśmiechu) co ty tu robisz!???? Hehehe po czym się przywitaliśmy, zrobiłam jakaś kolacje, wypiliśmy winko iiii dalej już wiecie :D owu na bank miałam w dzień pochówku 14.10 i wtedy dla rozluźnienia atmosfery poszliśmy tylko we dwoje na miasto na jakoś obiad, powspominać, popłakać razem aż w końcu też i się pośmiać :) i stwierdziliśmy że weźmiemy jakiegoś drinka, na jednym się nie skończyło (zalaliśmy brzydko mówiąc smutki) i pach :D więc albo to plemniczki wyczekały z niespodziowego szybszego powrotu do domu mojego M, albo wymodliłam dzidzie w czasie mszy, prosiłam o to córkę :) taka oto historia :)

p19u3e3kpcxq7v2m.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Nie nadrobię was mam bardzo ciężki czas ludzie to naprawdę h..je szczególnie kobiety powiem wam ogólnie jestem wyluzowana podchodzę do spraw zawodowych z dystansem i raczej szukam kompromisu ale w tym tyg rozwaliło mi system i poryczalam się na maxa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie nadrobię was mam bardzo ciężki czas ludzie to naprawdę h..je szczególnie kobiety powiem wam ogólnie jestem wyluzowana podchodzę do spraw zawodowych z dystansem i raczej szukam kompromisu ale w tym tyg rozwaliło mi system i poryczalam się na maxa

Co się stało?

Jeśli dziewczynom to nie przeszkadza to ja jestem za :) A to chodzi Ci o takie łóżeczko dla niemowlaka czy już dla większego? Bo chyba wiem o co chodzi ale tylko widziałam takie dla większego dziecka.

Tak, takie właśnie jak w większości są dla większych dzieci, ale znalazłam ze STOKKE propozycję od niemowlaka do 5latka, więc popytam znajomego stolarza czy by nie wyczarował :)

Link do: Stokke® Home™ łóżko

Chcę takie samo i koniec! ;) :D

@JustMe55 dokładnie tak jak mówisz :) Ja się wyżywam internetowo polując na okazję do zakupu drzwi, paneli, farb i wszelkich dodatkowych (już nawet poszewki na poduszki na kanapę wybrałam haha). Po remoncie jak tu wszystko będzie już piękne i wysprzątane zacznę się wyżywać w dziecięcym :) Wtedy już płeć będzie chyba pewna. Póki co znalazłam jedno ubranko na Ali, które muszę mieć chociaż mąż uważa, że mi odbija ;)

1516958266-3af104683b1a53d2-aaaaaa.jpeg

p19uqqmzxqi22hcj.png

Tak myślałam, bo szczerze mówiąc gdybym miała teraz coś urządzać, to chyba szalałabym bardziej niż w dziecięcych :D Ale u nas pewnie jeszcze rok- 1.5 zanim zaczniemy urządzanie ;)

A komplet jest czaderski! Ten napis mnie rozwalił :-D:-D

@Marika92, taka słodko gorzka ta historia... ale zakończenie magiczne <3

O ile do zapłodnienia doszło w dzień urodzin [emoji14] Bo zazwyczaj plemniki potrzebują czasu żeby dotrzeć do jajeczka.
Ale plemniki dał w dzień urodzin [emoji16] Haha nie czepiajmy się szczegółów [emoji16][emoji16] to tak ładnie brzmi, że Sue dziecko poczelo w swoje urodziny lub inna fajna okazję

f2w39n7303c24ozn.png

reklama

Karla, to prawda, kobiety potrafią być wstrętne dla innych bab. Raz miałam szefową kobietę- masakra. Z facetami dogadam się bez problemu zawsze.

Mam nadzieję że za chwilę nabierzesz do tego dystansu :*

Do góry