reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A mnie kompletnie nic. W rejestracji dostałam tylko kartę, pytanie tylko było o datę ostatniej miesiączki. Dziwne to i stresujące...

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
I o Twoja wagę nawet nie zapytali?

f2w39n7303c24ozn.png

Cześć. Witam sie z Wami bardziej niewyspana niż zwykle, bo po pierwsze dziś wizyta na 18 a po drugie dziecko sąsiadów z góry przechodzi bunt dwulatka, który uważa ze odpowiedni czas na bieganie, płakanie, krzyczenie jest pomiędzy 22 a 3 nad ranem :D

Ja wolę tutaj pooglądać bo nie muszę skakać po wątkach [emoji5]️
Hej, zanim Was wygonimy na wątek wózkowy jeszcze jedna rada. Pamiętajcie, że rodzimy w lipcu i w plastikowej gondoli dziecku może być gorąco, a im mniejszy bobas, tym bardziej wrażliwy na upał. Na przykład emmaljungi mają opcję wentylacji w spodzie gondoli, przesuwa się taką wajchę i robią się otworki w styropianowej warstwie w dnie. U nas sprawdzalo się genialnie, młody dopiero po przesiadce do takiej gondoli zaczął spać na spacerach latem. Nie wiem, czy jakieś inne gondole mają ten patent, ale zwracającie uwagę na "przewiewnosc"

Hej, zanim Was wygonimy na wątek wózkowy jeszcze jedna rada. Pamiętajcie, że rodzimy w lipcu i w plastikowej gondoli dziecku może być gorąco, a im mniejszy bobas, tym bardziej wrażliwy na upał. Na przykład emmaljungi mają opcję wentylacji w spodzie gondoli, przesuwa się taką wajchę i robią się otworki w styropianowej warstwie w dnie. U nas sprawdzalo się genialnie, młody dopiero po przesiadce do takiej gondoli zaczął spać na spacerach latem. Nie wiem, czy jakieś inne gondole mają ten patent, ale zwracającie uwagę na "przewiewnosc"
Bebetto również ma takie otwierane wentylację dlatego prawdopodobnie wybierzemy jakiś model tej firmy :)

Cześć. Witam sie z Wami bardziej niewyspana niż zwykle, bo po pierwsze dziś wizyta na 18 a po drugie dziecko sąsiadów z góry przechodzi bunt dwulatka, który uważa ze odpowiedni czas na bieganie, płakanie, krzyczenie jest pomiędzy 22 a 3 nad ranem :D

No czyli sąsiad już przygotowywuje Cię do roli macierzyństwa:D ale masz życzliwych sąsiadów:D :D w sumie to jednego malego:D . Trzymam kciuki za wizytę:)

reklama
Do góry