reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No ja już myślałam z spanie mi minelo. A od dwóch dni porażka normalnie jestem tak strasznie zmęczona;(((

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

Zmeczona jestem dopiero teraz, wiec to dziwne i mdlosci tez mi przeszly . tak dziwnie bez objawow. Chyba wolalam jak byly, mialam pewnosc ze jest wszystko dobrze :(

reklama
Właśnie a macie już upatrzoną wanienkę? A może myślałyście nad tym specjalnym wiaderkiem? Ja bym nie chciała takiej wielkiej wanienki bo mam wannę więc pewnie koło roczku dziecko i tak już będzie się w niej kąpać.

Ja myślałam zeby kupic taka zwykła z Ikeii, tez mamy wannę i myśle ze jak dziecko bedzie siedzieć to juz w wannie będziemy kapać.
Jesli uda nam sie zmienić mieszkanie na większe to może skuszę sie na taka ze stojakiem, ale póki co nie ma na to miejsca niestety.

Tez jeszcze nie kupiłam nic dla maluszka z unisex nic mi sie nie podoba wiec czekam na połówkowe 8 marca :biggrin2:

Właśnie a macie już upatrzoną wanienkę? A może myślałyście nad tym specjalnym wiaderkiem? Ja bym nie chciała takiej wielkiej wanienki bo mam wannę więc pewnie koło roczku dziecko i tak już będzie się w niej kąpać.

Tez mam wanne w mieszkaniu, tu u mamy prysznic i drogiej wanienki kupowac nie bede. Musze w ogole popatrzec jakie sa, bo jeszcze sie tym nie zajelam. Nie wiem ktora lepsza

Ja poki jest zimni klade na balkonie :)

Jak przetestujesz to koniecznie napisz :)

Ja kupilam doslownie pare, z checia bym kupila wiecej ale to dopiero ja moj przyjedzie to na unisex sie skusimy a tak to tez czekamy do wizyty i pozniej do polowkowego ;)

Zapomnialam o amolu, a on zawsze pomagal :p i inhalacje mgiełka zaczynam troche pozniej :) ewelina, to zaczyna Cie cos brac :/
To zaczęło się od tego bólu glowy,ale już dzisiaj czuję,że żyję

Dziś się dowiedziałam,że będziemy mieć Córeczkę :) dzidzia 9.09cm,wszystko z nią okey. Łożysko niestety przodujące, krwiak jest,ale dziecku nie zagraża,bo nie jest pod lożyskiem.
Ja się boję cokolwiek kupować...myślę,że odważę się dopiero w 8-9mscu... Mam za sobą stratę i ta ciąża jest wysokiego ryzyka z różnymi niefajnymi niespodziankami po drodze. No boję się.. :(

reklama
Do góry