Margana
Fanka BB :)
Hahaha[emoji23] Te jajka nad kolanami[emoji23]
Pośmiejcie się
Może się któraś dokształci
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha[emoji23] Te jajka nad kolanami[emoji23]
Pośmiejcie się
Może się któraś dokształci
Ja dziś miałam robić ,wszystko kupiłam a później pojechałam z moim do Lidla... Zrobiliśmy tak duże zakupy, że garnek się w lodówce nie zmieści i muszę poczekać kilka dni aż coś się zwolni [emoji16] a taka mam chęć...
Jak przetestujesz to koniecznie napiszChrześniak mojego męża urodził się 13 w piątek. I super chłopak Pecha też wybitnego nie ma Raczej dziecko szczęścia Więc szukać trzeba aspektów pozytywnych w tej 13
Co do problemów z cerą o których pisałyśmy wcześniej. Dostałam od koleżanek z apteki Link do: Uriage Hyséac preparat punktowy na noc przeciw niedoskonałościom skóry trądzikowej
Stosuję drugi dzień, i widzę różnicę. Oczywiście nie zachęcam od razu do kupna. Moje guzki się zasuszyły. Wyglądam co prawda jakbym miała ospę, ale co tam Testuję dalej i dam wam znać jeśli to nie przypadek a faktycznie cudowne właściwości owej maści.
Skład dla ciężarnych
Mnie też kusi, ale będę twarda...
A potem odwiedzę kilka sklepów [emoji23]
No i ja od wczoraj zaczęłam robić inhalacje,bo można się wykończyć.Od kilku dni właśnie czuję,że teraz doszły mi zatoki a ten amol pomaga?
Świetny pomysł [emoji16][emoji16] mam tylko przydałoby się coś do trzymania tego garnka... Jakaś szafka cos [emoji16][emoji16][emoji16] żeby na wierzchu nie trzymać [emoji16]Masz balkon? Ja przy takiej pogodzie wykorzystuję balkon jako "dodatkową powierzchnię chłodniczą" [emoji23]
O to super, już idę grzebać w ustawieniach A łatwiej korzystać na tel czy na lapie bo jakieś przeceny to widziałam że było napisane że dotyczy tylko urządzeń przenośnych czy jakoś tak. Dzięki wielkie
No ja sie ciesze, ze sporo rzeczy mamy po corce i zaluje, ze nie mamy od kogo dostac reszty[emoji53]Ja się cieszę, że nie mamy w rodzinie małych dzieci, bo nie dostanę od nikogo nic, więc będę szaleć.
Maż biedny drapie się po głowie, że to tyle kasy, a ja się śmieje że chociaż się z tym liczy
Ale mój maż potrafi wydać na malowanie starych części do motorów 2tys, bo ma takie hobby, ale jak widzi wózek za 2tys to mu słabo Taki typ
No mam na tel, tyle że ja z tel nie lubię korzystać jeśli nie muszę, wolę na laptopieZgraj sobie na sklep play jest jeszcze WISH, MAMA PRZEMYSLANE ZAKUPY. Tez same chinskie rzeczy z wish ida o wielr szybciej
Jest specjalna apka, ale to już jak kto woliO to super, już idę grzebać w ustawieniach A łatwiej korzystać na tel czy na lapie bo jakieś przeceny to widziałam że było napisane że dotyczy tylko urządzeń przenośnych czy jakoś tak. Dzięki wielkie
No ja sie ciesze, ze sporo rzeczy mamy po corce i zaluje, ze nie mamy od kogo dostac reszty[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017