reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Pośmiejcie się :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Może się któraś dokształci :D:D
Hahaha[emoji23] Te jajka nad kolanami[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja dziś miałam robić ,wszystko kupiłam a później pojechałam z moim do Lidla... Zrobiliśmy tak duże zakupy, że garnek się w lodówce nie zmieści i muszę poczekać kilka dni aż coś się zwolni [emoji16] a taka mam chęć...

f2w39n7303c24ozn.png

Ja poki jest zimni klade na balkonie :)

Chrześniak mojego męża urodził się 13 w piątek. I super chłopak:) Pecha też wybitnego nie ma:):) Raczej dziecko szczęścia:) Więc szukać trzeba aspektów pozytywnych w tej 13:)

Co do problemów z cerą o których pisałyśmy wcześniej. Dostałam od koleżanek z apteki Link do: Uriage Hyséac preparat punktowy na noc przeciw niedoskonałościom skóry trądzikowej

Stosuję drugi dzień, i widzę różnicę. Oczywiście nie zachęcam od razu do kupna. Moje guzki się zasuszyły. Wyglądam co prawda jakbym miała ospę, ale co tam:) Testuję dalej i dam wam znać jeśli to nie przypadek a faktycznie cudowne właściwości owej maści.

Skład dla ciężarnych:)
Jak przetestujesz to koniecznie napisz :)

Mnie też kusi, ale będę twarda...
A potem odwiedzę kilka sklepów [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja kupilam doslownie pare, z checia bym kupila wiecej ale to dopiero ja moj przyjedzie to na unisex sie skusimy a tak to tez czekamy do wizyty i pozniej do polowkowego ;)

No i ja od wczoraj zaczęłam robić inhalacje,bo można się wykończyć.Od kilku dni właśnie czuję,że teraz doszły mi zatoki a ten amol pomaga?

Zapomnialam o amolu, a on zawsze pomagal :p i inhalacje mgiełka zaczynam troche pozniej :) ewelina, to zaczyna Cie cos brac :/

O to super, już idę grzebać w ustawieniach :D A łatwiej korzystać na tel czy na lapie bo jakieś przeceny to widziałam że było napisane że dotyczy tylko urządzeń przenośnych czy jakoś tak. Dzięki wielkie :)

Zgraj sobie na sklep play :) jest jeszcze WISH, MAMA PRZEMYSLANE ZAKUPY. Tez same chinskie rzeczy :) z wish ida o wielr szybciej

Jako ciekawostka, ostatnio (w listopadzie...) zamawiałam też drobiazgi do kuchni, i np za silikonowe foremki do lodu/czekoladek/czegokolwiek płaciłam po ok 2zł sztuka, mam np takie ;)

(tak, klocki Lego, tylko trochę większe niż normalne, i miski jak Haribo, rozmiar mniej więcej oryginalny)
6f3bbeb7a083339862b667c78b553128.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja się cieszę, że nie mamy w rodzinie małych dzieci, bo nie dostanę od nikogo nic, więc będę szaleć.
Maż biedny drapie się po głowie, że to tyle kasy, a ja się śmieje że chociaż się z tym liczy:)
Ale mój maż potrafi wydać na malowanie starych części do motorów 2tys, bo ma takie hobby, ale jak widzi wózek za 2tys to mu słabo:) Taki typ:D
No ja sie ciesze, ze sporo rzeczy mamy po corce i zaluje, ze nie mamy od kogo dostac reszty[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry