Idę w końcu robić krem, potem będę nadrabiać [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, to pierwsze ale to nie są trisomie tylko ryzyko zatrucia ciążowego.To wynik prenatalnych pierwszych? A czemu ryzyko Ci takie wyszło?
No mam na tel, tyle że ja z tel nie lubię korzystać jeśli nie muszę, wolę na laptopie
W sumie to z takich wiekszych rzeczy to musimy kupic lozeczko, fotelik i wanienke ze stelarzem. No ale wiadomo dochodzi mnustwo drobiazgow i tak konca nie ma.No jest ciezko, zwlaszcza, ze ceny sa jakie sa. A wiekszosc rzeczy procz ubranek wypada kupic nowe.
Chyba z wywiadu to wyniknelo. Masz jakies problemy zdrowotne? Wysokie cisnienie?Tak, to pierwsze ale to nie są trisomie tylko ryzyko zatrucia ciążowego.
Nie mam pojęcia skąd się to wzięło i bierze ale mam nadzieję, że mnie to ominie...
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Kurcze a u mnie czegoś takiego nie obliczali... Tzn nie mam takiego wyniku... A lepiej być przygotowanym, że na coś trzeba uważaćTak, to pierwsze ale to nie są trisomie tylko ryzyko zatrucia ciążowego.
Nie mam pojęcia skąd się to wzięło i bierze ale mam nadzieję, że mnie to ominie...
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
No ja już myślałam z spanie mi minelo. A od dwóch dni porażka normalnie jestem tak strasznie zmęczona;(((Dzisiaj jakiś taki dziwny dzień jest...
Koty wariują, biją się jak nigdy, szaleją i w ogóle.. Chwilami mam ochotę je powiązać... [emoji23]
A mnie się chce spać... i to tak mega...
Idę zrobić sobie cacao, może mnie trochę postawi na nogi
A do tego mam mdłości gorsze niż na początku.. Mam nadzieję, że cacao ich nie nasili
W sumie to z takich wiekszych rzeczy to musimy kupic lozeczko, fotelik i wanienke ze stelarzem. No ale wiadomo dochodzi mnustwo drobiazgow i tak konca nie ma.
Aniołek[*]8.08.2017