reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

1516876993-ae11576cd826a763-aaaaaa.jpeg

Chłopczyk [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Gratulacje :-)

reklama
Doczytalam uff... Nie było mnie od rana a tu tyle zaległości,
Marta gratuluję chłopca :)
Kinga30 super że wszystko jest ok i możesz powoli wracać do normalnego funkcjonowania :)
Ja po obiedzie pojechałam do tesciowej, zrobiłam zakupy i mi tam zeszło :)

@_agnieszka_ ja też. Chyba jestem jedyna na tym forum która nie kupiła dla dziecka totalnie nic. Nawet na działy dziecięce nie wchodzę:) Wzdycham tylko na ali i innych stronach:)

Ja też jeszcze nic nie kupiłam, ani co więcej nic a nic nie oglądnęłam :) zajmę się tym jak już będzie wiosna, będzie długi dzień i więcej energii do działania :)

Wróciłam całkiem do "żywych" dziś kuchnia serwuje zupę pomidorową (no bo przecież wczoraj był rosół :D) a na drugie zapiekanka ryżowa z kurczakiem, pieczarkami, kukurydzą, brokułami w sosie pieczarkowym zasypana serem :)
Teraz tylko czekam na powrót mojego i wstawiam do piekarnika żeby się wszystko ładnie połączyło :)
1516891404-ef0b21a32ccfe9fe-aaaaaa.jpeg
1516891411-5573254a64b14c96-aaaaaa.jpeg
1516891416-3ba19c09ec3d347e-aaaaaa.jpeg
1516891421-0cf00e4f754dcdbd-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k04lxbptw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wow, moje smaki :-)

reklama
@_agnieszka_ ja też. Chyba jestem jedyna na tym forum która nie kupiła dla dziecka totalnie nic. Nawet na działy dziecięce nie wchodzę:) Wzdycham tylko na ali i innych stronach:)
Nie jesteś, ja też jeszcze nic nie kupiłam :( nawet jednego malutkiego śpioszka nie mam :( A dzisiaj do tego wszystkiego właśnie odkryłam alliexpress i jakie tam są cudeńka piękne :O Wam też się wydaje że są tam takie piękne wzorki śpioszków że w Polsce takich nie ma?

Do góry