reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)
Proszę nas tu od razu informować ile dzieci już ważą :)
Mnie zawsze jak się śni dziecko to jest dziecko i nie wiem cy dziewczynka czy chłopczyk bo tylko trzymam takie zawiniatko :/ czyli totalna niespodzianka, nie mam żadnych trafień, chociaz ostatnio tak sobie pomyślałem że pewnie drugi chłopczyk będzie :) a powiem wam że szkoda że nie mam bliźniaków byłaby dziewczynka i chłopcy sprawa rozwiązana :) najważniejsze żeby zdrowe i donosic :)
A mi w snie wlasnie lekarz powiedzial ze bedzie synek, pozniej trzymalam chlopca na rekach, a dzisiaj rodzilam a pozniej zajmowalam sie nim w domu i widzialm tez siusiolka. :D
Chyba, ze by Ci sie trafily dwie dziewczynki :D to wtedy trzeba znowu czekac na chlopaczka :p

Ja ogarnęłam dom po śniadaniu, i już gotuję barszcz biały na obiadek, później muszę wyjść do ludzi trzeba się wkoncu ogarnąć :D

Tez ide sie zaraz wykapac, zlozyc lozko, zjesc cos i wychodze :p a tak mi sir nie chce, chociaz widze przez okno ze sniegu nie ma i slonko wyszlo :D to moze sie skusze :)

reklama
@Siruna ja biorę Prenatal classic i Prenatal DHA :)

p19u3e3k04lxbptw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry