reklama
Ja tam wychodzę z założenia, że to jest indywidualna decyzja każdej kobiety. Mi też było bardzo ciężko, bo mam duży biust i mlody miał problem ze złapaniem a jak już złapał i na początku za wolno leciało to puszczał i krzyczał. Czasem walczyliśmy 15 minut zanim zaczął jeść, ja byłam spocona i płakałam. Nie poddałam się tylko dlatego, że bardzo marzyłam o karmieniu. Rozumiem jednak kobiety, które się poddają bo źle się z tym czują. Nic na siłę.To milo, bo do tej pory tylko garsta osob mi powiedziala ze dobrze robie i w tym doktorka dzieci, mimo wszystko stwierdzila i ocenila co jest wazniejsze
Reszta osob, w szczegolnosci tesciowie nie mogli tego przezyc. Ze witaminy, ze zdrowie, ze bliskosc z dzieckiem. Nie jest to poprostu dla mnie i tyle. Przy dzieciach bylam 24 godziny, zdrowe sa wiec kolejne nie moze byc lepsze [emoji23]
G
gosc12
Gość
Pierw sie przywitam bo zanim nadrobie to zejdzie ze 40minut jaj zawsze rano
Dzisiaj znów mialam sen, o swoim dziecku. Ostatnio za czesto mi sie zdarza ( nie narzekam ) i znowu synek, tylko sie zastanawiam bo wiele z was mowilo, ze snil sie synek a w brzuchu coreczka i na odwrot. Moze i u mnie tak jest. pol nocy nir przespalam przez te zatoki, a od 5 nie spalam w ogole teraz tez sie obudzilam jakas taka wyspana jak nigdy, ze ciezko bylo by mi zasnac a to nie moja godzina
Powodzenia na wizytach !!
Dzisiaj znów mialam sen, o swoim dziecku. Ostatnio za czesto mi sie zdarza ( nie narzekam ) i znowu synek, tylko sie zastanawiam bo wiele z was mowilo, ze snil sie synek a w brzuchu coreczka i na odwrot. Moze i u mnie tak jest. pol nocy nir przespalam przez te zatoki, a od 5 nie spalam w ogole teraz tez sie obudzilam jakas taka wyspana jak nigdy, ze ciezko bylo by mi zasnac a to nie moja godzina
Powodzenia na wizytach !!
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Jakbyś znalazła taniej w jakimś sklepie z fotelikiem Maxi Cosi Citi to daj znać proszę
Jasne nie ma sprawy chociaż jak czegoś niepomieszalam to na allegro jest za ponad 2 tys bo ostatnio sporo różnych modeli też oglądałam ale tak coś kojarzę że nie był taki tani i jak zobaczyłam ta cenę w tym co mi poslalas to byłam w szoku
Onaszczesliwa2018
Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj wizyta więc odezwę się później. Wizytę mam na 15.45
Trzymam kciuki
olaaa7
2 tys to strasznie drogo jak za ten model.Jasne nie ma sprawy chociaż jak czegoś niepomieszalam to na allegro jest za ponad 2 tys bo ostatnio sporo różnych modeli też oglądałam ale tak coś kojarzę że nie był taki tani i jak zobaczyłam ta cenę w tym co mi poslalas to byłam w szoku
Znalazlam w koncu swietny szpital niedaleko mnie, super sale i lekarze. Warunki swietne, lepszych sobie nie wyobrazalam jak na zwykly szpital. Ale to szpital typowo ginekologiczno-polozniczy
Czyli szpital już masz ogarnięty to dobrze
Dzień dobry [emoji4][emoji4]
Jeszcze chwilkę i wychodzę na wizytę więc proszę o kciuki [emoji4] jadę najpierw po wyniki badań prenatalnych bo w końcu są do odbioru. Będę pisać później [emoji4]
Trzymam kciuki za inne wizyty [emoji4]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Trzymam!
Butelek to raczej nie podawajcie skoro chcecie piersia karmic
Butelka pomogla mojej zapimnuec piers I teraz zapomniala co to piers
Ja okazjonalnie zostawiałam młodego z ojcem na kilka h i wtedy wypadało jakieś karmienie, podawał mój pokarm z butli i było ok
Sprobuj z brokulem boczkiem cebula trzy lyzki smietany )
Lub cebula tunczyk i sos pomidorowy
Lub mozzarella basylia male pomidorki i oliva tylko oliva z olivek wtedy dania z makaronu sa lepsze
Mam wiele sposobow na lasagna i makaron[emoji13]
Dzięki Jak się domyślasz u nas makarony też często, tyle że bez cebuli-częściej makaron, ravioli niż schabowy I mamy różne produkty wloskie jak najbardziej, przyjaciel Włoch prowadzi sklep włoski po drugiej stronie ulicy
Nie mogłam się powstrzymać wczoraj [emoji4]
Batman my love! <3 To w normalnej cenie było, czy przeceny? Bo nie wiem czy urwać się z pracy i gnać na przeceny czy mogę na spokojnie w weekend
Taka podjelam decyzje juz przy poprzednim dwutygodniowym karmieniu. Zadnej corki nie karmilam dluzej niz.wlasnie 2 tyg.
Bardzo zle psychicznie sie z tym czulam. Brudna, wiecznie gola. Jak mialam przystawic do piersi to doslownie plakalam. Nie wiem czemu, nie umiem tego wytlumaczyc. Jak przeszlam na butelke to jak reka odjal. Odrazu odzylam, chcialo mi sie do ludzi wyjsc itd. Pewnie wiele osob tego nie zrozumie, ale ja przezywalam horror w glowie. Obie dziewczyny nie chorowaly, nie mialy kompletnie z niczym problemu, wiec wyrzutow sumienia nie mam.
Jak dla mnie karmienie dziecka piersią kiedy płaczesz i masz depresję to jakaś pomyłka... i uważam że nikt nie ma prawa tego oceniać. Dlatego tak strasznie wkurzył mnie ten pan wczoraj. Ja np. karmiłam, ale czułam sie z tym dobrze, nie miałam żadnych problemów. Natomiast moja przyjaciółka miała tatar zamiast sutków, każde karmienie to płacz, depresja i szczerze tego nienawidziła- ale karmiła 7 miesięcy bo teściowa tak jej wlazła na psyche. Dzisiaj mega jest na siebie zła że nie była wystarczająco asertywna...
Dzień dobry
Obudziłam się z mega zadrapaniem pod okiem M. się nie przyznaje.... Hmmmmm....
olaaa7
Trzymam kciukiCześć dziewczyny. Ja dzisiaj wizyta więc odezwę się później. Wizytę mam na 15.45
reklama
Onaszczesliwa2018
Czyli szpital już masz ogarnięty to dobrze
Trzymam!
Ja okazjonalnie zostawiałam młodego z ojcem na kilka h i wtedy wypadało jakieś karmienie, podawał mój pokarm z butli i było ok
Dzięki Jak się domyślasz u nas makarony też często, tyle że bez cebuli-częściej makaron, ravioli niż schabowy I mamy różne produkty wloskie jak najbardziej, przyjaciel Włoch prowadzi sklep włoski po drugiej stronie ulicy
Batman my love! <3 To w normalnej cenie było, czy przeceny? Bo nie wiem czy urwać się z pracy i gnać na przeceny czy mogę na spokojnie w weekend
Jak dla mnie karmienie dziecka piersią kiedy płaczesz i masz depresję to jakaś pomyłka... i uważam że nikt nie ma prawa tego oceniać. Dlatego tak strasznie wkurzył mnie ten pan wczoraj. Ja np. karmiłam, ale czułam sie z tym dobrze, nie miałam żadnych problemów. Natomiast moja przyjaciółka miała tatar zamiast sutków, każde karmienie to płacz, depresja i szczerze tego nienawidziła- ale karmiła 7 miesięcy bo teściowa tak jej wlazła na psyche. Dzisiaj mega jest na siebie zła że nie była wystarczająco asertywna...
Dzień dobry
Obudziłam się z mega zadrapaniem pod okiem M. się nie przyznaje.... Hmmmmm....
Może trenowalas coś w nocy Tak jak ja ostatnio że aż zakwasy miałam a nie wiem od czego hahahaha ty może jakis box
Podziel się: