reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj wizyta więc odezwę się później. Wizytę mam na 15.45

Powodzenia!

Pierw sie przywitam bo zanim nadrobie to zejdzie ze 40minut jaj zawsze rano :)
Dzisiaj znów mialam sen, o swoim dziecku. Ostatnio za czesto mi sie zdarza :p ( nie narzekam ) i znowu synek, tylko sie zastanawiam bo wiele z was mowilo, ze snil sie synek a w brzuchu coreczka i na odwrot. Moze i u mnie tak jest. :) pol nocy nir przespalam przez te zatoki, a od 5 nie spalam w ogole :( teraz tez sie obudzilam jakas taka wyspana jak nigdy, ze ciezko bylo by mi zasnac a to nie moja godzina :o
Powodzenia na wizytach !! :)

Nie zapominaj, że mi się śniła Conchita Wurst i to również okazał się chłopak :-D:-D

Może trenowalas coś w nocy Tak jak ja ostatnio że aż zakwasy miałam a nie wiem od czego hahahaha :D ty może jakis box :D

No serio, szok... Sama tak się drapnęłam? Albo może lunatykujemy...?? :-D

reklama
Femibion2

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Ja rowniez femibion 2 i jeszcze ascofer to jest zelazo

Pierw sie przywitam bo zanim nadrobie to zejdzie ze 40minut jaj zawsze rano :)
Dzisiaj znów mialam sen, o swoim dziecku. Ostatnio za czesto mi sie zdarza [emoji14] ( nie narzekam ) i znowu synek, tylko sie zastanawiam bo wiele z was mowilo, ze snil sie synek a w brzuchu coreczka i na odwrot. Moze i u mnie tak jest. :) pol nocy nir przespalam przez te zatoki, a od 5 nie spalam w ogole :( teraz tez sie obudzilam jakas taka wyspana jak nigdy, ze ciezko bylo by mi zasnac a to nie moja godzina :o
Powodzenia na wizytach !! :)
Mi się już kilka razy śnił synek, a wstępnie jest dziewczynka. Natomiast mój syn przez całą ciążę śnił mi się jako dziewczynka (nie znałam płci aż do porodu).

p19uqqmzxqi22hcj.png

Witam, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)
Proszę nas tu od razu informować ile dzieci już ważą :)
Mnie zawsze jak się śni dziecko to jest dziecko i nie wiem cy dziewczynka czy chłopczyk bo tylko trzymam takie zawiniatko :/ czyli totalna niespodzianka, nie mam żadnych trafień, chociaz ostatnio tak sobie pomyślałem że pewnie drugi chłopczyk będzie :) a powiem wam że szkoda że nie mam bliźniaków byłaby dziewczynka i chłopcy sprawa rozwiązana :) najważniejsze żeby zdrowe i donosic :)

@Margana [emoji173] przetestowałam mgiełkę, i jest dużo lepiej po jednym zastosowaniu :D
Świetna jest (choć trochę słona :p)
I w dodatku cenowo bardzo przyjaźnie :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja za ta mgielka latalam wczoraj po calym miescie, po wszystkich aptekach. Nigdzie nie mieli, jedynie na zamowienie. I dzisiaj ide odebrac a wieczorem bede testowala. Ale nie ludze sie, ze mi pomoze. Proboealam wszystkiego a katar i zatkany nos juz ze mna 5 miesiac :(

Dzien dobry!:) ja mam dzis jakis dziwny dzien martwię sie czy wszystko w porządku... to przez to zbyt oczekiwanie na wizyte:( chyba kupie detektor tętna plodu:D

Ja tez sie dzisiaj obudzilam w stanie ( w ciazy czy nie w ciazy ) czuje sie bardzo dobrze, zero mdlosci, nic nie boli. Boje sie, a wizyta dopiero 13ego. Mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze i ze dowiem sie jaka plec bo moj ma byc 8ego i juz dzisiaj zapowiedzial ze pierwsze co idziemy na duze zakupy dla dzidziusia ❤❤

A to moj wymarzony i na pewno bedzie cos w tym stylu :)
f2bf4993d58a8686077949efbe9a1169.jpg

Ja wlasnie nie chce piersia, dlatego w butelki sie musze zaopatrzyc :)

xrotgov3q3o4y33i.png

A ja chce piersia bardzo. Ale martwi mnir moj rozmiar biustu. Mam tylko pelne B. Jak tak dalej bedzie to wstyd karmic takim flakiem z podstawowki... :D :(

W ogóle to zauważyłam jakiś czas temu, że pępek mi leciutko już wypycha :p

Ja tez ! Lekko wypycha i . ( nie wiem jak to nazwac ) koncowke :D skierowal tak w dol. Juz taki ciazowy sie robi :D

Ola i on ma dużą gondolę? Przy Twoim wzroście się dobrze prowadził? Mąż mi pozwolił wybrać wózek do 1000 zł, ale to chyba nie możliwe :/ Chyba, że znajdę fajny używany.

Ja tez myslalam szukac do tej ceny, jesli znajde swoj wymarzony do 1000 to bede szczesliwa a jesli nie to bedzie trzeba kupic nowy i dolozyc ze 400zl.
Mama chce sprezentowac wiec nie narzekam :)

Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj wizyta więc odezwę się później. Wizytę mam na 15.45
Nie zapomnij o zdjeciu :) powodzenia ;*

Powodzenia!

Nie zapominaj, że mi się śniła Conchita Wurst i to również okazał się chłopak? :-D

Wiec wszystko sie sprawdza :D a w sumie nie wiem, bo wurst to juz nie wiadono co to jest hahahhaha :D

Załączniki

• f2bf4993d58a8686077949efbe9a1169.jpg
    f2bf4993d58a8686077949efbe9a1169.jpg
    80,6 KB · Wyświetleń: 229
reklama
Do góry