reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Rady pewnie daje, ale czy dobre i czy nie na zlosc..
Nawet nie, w ogóle się "nie wtrąca", nie interesuje, itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
JustMe55 a mialas laktator elektryczny czy reczny. Ja mialam lovi ale raczka mi sie zlamala i musze jakis kupic

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam ręczny TT, bo wydawało mi się że pewnie go w ogóle nie użyję, więc tylko awaryjnie kupiłam- a okazało się że używałam sporo. Nue mogę powiedzieć, był ok, ale musiałam się namachać trochę- i mi z kolei wydawało się że elektryczny bylby dobrym rozwiązaniem, ale z kolei szkoda mi już było kasy na drugi :)

Gratuluję pozytywnej wizyty!

Ja w przyszlym miesiacu zaczne juz kupywac kosmetyki, pielusski tetrowe i te miekkie, jwk poznam plec to smoczki i butelki, rozki ❤❤ uwielbiam.. Tylko miec duzo kasy i siedzialabym na zakupach calymi dniami :)

Hhahahah dokładnie, "żeby tylko"...! :D w pierwszej ciąży kurier był moim dobrym kumplem, bo szalałam na allegro :-D:-D

Tez jestem w fazie urzadzania :) Jak już kiedyś pisałam przygotowuję się do wielkiego remontu. Duży salon zostanie podzielony na 2 pokoje (sypialnia i pokój syna), a w obecnej sypialni po wyburzeniu garderoby zostanie salon. Siedzę non stop w necie i szukam kolorów farb, dodatków i różnych cudów, a pomysły chyba z racji ciąży mam coraz dziwniejsze :) Strach się bać jak ja to urządze :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Hahhha to nie mogę doczekać sie zdjęć :D

Mój synek dziś tak się wierci że już mój M może wyczuć ruchu jak mocno kopnie :) chyba mam maluszka całkiem z przodu :) na początku jak czułam ruchu to to po lewej stronie a teraz na środku :) ale czasami już ma mocnego kopniaka :) silny chłopak chyba rośnie :)

p19u3e3kdpacvxaz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Tata na pewno mówi że będzie piłkarz ;)

Powiem tak - już ma to nie liczę, ale za to z teściem mam świetny kontakt :)

A co do teściowej - jeden przykład, jakie ma podejście... Na święta mieliśmy przyjechać (teściowa nie widzi potrzeby zapraszania nas itd, ale wiedzieliśmy, że będą w domu, wiec planowaliśmy przyjechać)
Niestety w ten dzień rano dostałam krwotoku, a że schody itd, to zostałam w łóżku, i wysłałam męża - zawiózł makówki, które robiłam, i zapakowane papućki, których kiedyś wrzuciłam zdjęcie - pogadali trochę, ale teściowa w ogóle się nie zainteresowała... Ostatnio tam byliśmy, pierwszy raz odkąd wiedzą, jak gadałam z teściem, to dopytywał, jak się czuję, czy już jest ok, że na pewno będzie dobrze, itd, teściowa nie powiedziała na ten temat ani słowa, nie zapytała, jakby w ogóle nic nie było... Cóż, no trochę mnie to zdziwiło, nawet jak na nią..

0d1yrjjgtd95fou3.png

To jest przykre po prostu... w końcu ten dzieciaczek będzie dla niej najbliższą rodziną.. Ludzie są dziwni.

Proponowała mi lampkę wina ostatnio, bo kobietą w ciąży wolno a nawet trzeba:) A wyprawkę mam obejrzeć na necie, a ona pojedzie jak będę w szpitalu i mi kupi:)

Teściowa chyba zatrzymała się na etapie własnego porodu ;)

@martaaa515, @Jola92, dobre jesteście :D Płyn do plukania faktycznie może rozwalić :-D:-D:-D

Ja jestem już chyba nie do życia, może zmiana pogody tak na mnie wpływa, także pewnie zaraz się odmelduję do spania.

A. RObiłam dzisiaj ten makaron Jamiego Oliviera o ktorym wspominałam: pomidory, bakłażan, bazylia, ricotta- pycha!

reklama
Do góry