Nawet nie, w ogóle się "nie wtrąca", nie interesuje, itd...Rady pewnie daje, ale czy dobre i czy nie na zlosc..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet nie, w ogóle się "nie wtrąca", nie interesuje, itd...Rady pewnie daje, ale czy dobre i czy nie na zlosc..
Czasami czuję na brzuchu swoje tętno, ale jak kiedyś pytałam lekarza, to mówił, że to normalneKurcze mam dziwne pulsowanie w brzucha...:/ miala moze ktoras takie cos?:/
No tak wlasnie sobie mysle ze to pewnie tetno moje ale oczywiscie juz schizuje bo jakzeby inaczej:/Czasami czuję na brzuchu swoje tętno, ale jak kiedyś pytałam lekarza, to mówił, że to normalne
Nawet nie, w ogóle się "nie wtrąca", nie interesuje, itd...
No to właśnie, jak dają takie byle co to nie wiadomo co tam znajdziesz [emoji2] ja na tym na szczęście się nigdy nie zawiodłam i mam nadzieję że tak zostanie [emoji2]A ja w fastfoodach sie wlasnie napotkalam na chrzastki w kurczaku blee i tylko baranina
Hahahaha ja będę negocjować [emoji2][emoji2][emoji2]Haha czyli mnie też to czeka pewnie w niedlugiej przyszłości Choć narazie twardo mówi że chce trójkę
JustMe55 a mialas laktator elektryczny czy reczny. Ja mialam lovi ale raczka mi sie zlamala i musze jakis kupic
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w przyszlym miesiacu zaczne juz kupywac kosmetyki, pielusski tetrowe i te miekkie, jwk poznam plec to smoczki i butelki, rozki ❤❤ uwielbiam.. Tylko miec duzo kasy i siedzialabym na zakupach calymi dniami
Tez jestem w fazie urzadzania Jak już kiedyś pisałam przygotowuję się do wielkiego remontu. Duży salon zostanie podzielony na 2 pokoje (sypialnia i pokój syna), a w obecnej sypialni po wyburzeniu garderoby zostanie salon. Siedzę non stop w necie i szukam kolorów farb, dodatków i różnych cudów, a pomysły chyba z racji ciąży mam coraz dziwniejsze Strach się bać jak ja to urządze
Mój synek dziś tak się wierci że już mój M może wyczuć ruchu jak mocno kopnie chyba mam maluszka całkiem z przodu na początku jak czułam ruchu to to po lewej stronie a teraz na środku ale czasami już ma mocnego kopniaka silny chłopak chyba rośnie
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Powiem tak - już ma to nie liczę, ale za to z teściem mam świetny kontakt
A co do teściowej - jeden przykład, jakie ma podejście... Na święta mieliśmy przyjechać (teściowa nie widzi potrzeby zapraszania nas itd, ale wiedzieliśmy, że będą w domu, wiec planowaliśmy przyjechać)
Niestety w ten dzień rano dostałam krwotoku, a że schody itd, to zostałam w łóżku, i wysłałam męża - zawiózł makówki, które robiłam, i zapakowane papućki, których kiedyś wrzuciłam zdjęcie - pogadali trochę, ale teściowa w ogóle się nie zainteresowała... Ostatnio tam byliśmy, pierwszy raz odkąd wiedzą, jak gadałam z teściem, to dopytywał, jak się czuję, czy już jest ok, że na pewno będzie dobrze, itd, teściowa nie powiedziała na ten temat ani słowa, nie zapytała, jakby w ogóle nic nie było... Cóż, no trochę mnie to zdziwiło, nawet jak na nią..
Proponowała mi lampkę wina ostatnio, bo kobietą w ciąży wolno a nawet trzeba A wyprawkę mam obejrzeć na necie, a ona pojedzie jak będę w szpitalu i mi kupi
Wiele razy tak miałam [emoji4] już nawet nie robi to mnie wrażenia a jestem panikarą [emoji2]Kurcze mam dziwne pulsowanie w brzucha...:/ miala moze ktoras takie cos?:/
Życzę Wam smacznego [emoji16]Tak sobie leżymy i czekamy na pizzę ))
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Hahahaha ja będę negocjować [emoji2][emoji2][emoji2]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)