G
reklama
G
gosc12
Gość
Kiedyś chciałam, ale doszłam do wniosku, że za dużo formalności, wymagań, biurokracji, a potem jeszcze były akcje z wymuszeniami itd, a koszty też niemałe, więc odpuściłam, i wyzywam się kulinarnie w swojej kuchni, karmiąc rodzinę, znajomych itd.
![]()
Oddajesz sie najblizszym
gfusiarz
Fanka BB :)
Niestety do lekarza nie pójdzie - to jest wieś i takie podejście a nie inne, więc nie ma szans
Ale mam nadzieję, że może jak się hormony ustabilizują po menopauzie, itd...
Oby..Będzie dobrze moze rzeczywiście jak zobaczy dzidzie to się jej odmieni![]()
![]()
Onaszczesliwa2018
Hahahaha właśnie mój dzisiaj powiedział że kończymy produkcję na jednym bo on moich humorów nie wytrzyma [emoji2][emoji2][emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Haha czyli mnie też to czeka pewnie w niedlugiej przyszłości Choć narazie twardo mówi że chce trójkę
G
gosc12
Gość
U nas maz nie bedzie bral tej opieki ani ojcowskiego urlopu. Prowadzi dzialalnosc i zamierza tak rozplanowac prace, zeby byc ze mna po porodzie.
Maz mojej siostry byl z nia miesiac w domu, rodzila przez CC.
Moj bedzie sie staral o urlop miesieczny w niemczech ale ciezko.. Cieszylabym sie gdyby byl w trakcie porodu i chociaz z 2 tyg po.
Onaszczesliwa2018
Niestety do lekarza nie pójdzie - to jest wieś i takie podejście a nie inne, więc nie ma szans
Ale mam nadzieję, że może jak się hormony ustabilizują po menopauzie, itd...
![]()
No właśnie miejmy nadzieję że jej minie wkoncu ten czas. Życzę Ci tego z całego serca bo skoro będzie blisko to pewnie wiele razy by się przydała rada czy pomóc ..
G
gosc12
Gość
No właśnie miejmy nadzieję że jej minie wkoncu ten czas. Życzę Ci tego z całego serca bo skoro będzie blisko to pewnie wiele razy by się przydała rada czy pomóc ..
Rady pewnie daje, ale czy dobre i czy nie na zlosc..
reklama
Onaszczesliwa2018
Rady pewnie daje, ale czy dobre i czy nie na zlosc..
Nie no w chwili obecnej to nie ma w ogóle o czym mówić że te rady byłyby od "serca ", ale jak przeżyje "nawrocenie "to kto wie moze jeszcze sie okazac calkiem fajna tesciowka i tego Adze życzę z całego serca
Podziel się: