G
gosc12
Gość
Śliczne
I jaka cena
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczne
Kiedyś chciałam, ale doszłam do wniosku, że za dużo formalności, wymagań, biurokracji, a potem jeszcze były akcje z wymuszeniami itd, a koszty też niemałe, więc odpuściłam, i wyzywam się kulinarnie w swojej kuchni, karmiąc rodzinę, znajomych itd.
Niestety do lekarza nie pójdzie - to jest wieś i takie podejście a nie inne, więc nie ma szans
Ale mam nadzieję, że może jak się hormony ustabilizują po menopauzie, itd...
Oby..Będzie dobrze moze rzeczywiście jak zobaczy dzidzie to się jej odmieni
Hahahaha właśnie mój dzisiaj powiedział że kończymy produkcję na jednym bo on moich humorów nie wytrzyma [emoji2][emoji2][emoji2]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
U nas maz nie bedzie bral tej opieki ani ojcowskiego urlopu. Prowadzi dzialalnosc i zamierza tak rozplanowac prace, zeby byc ze mna po porodzie.
Maz mojej siostry byl z nia miesiac w domu, rodzila przez CC.
Niestety do lekarza nie pójdzie - to jest wieś i takie podejście a nie inne, więc nie ma szans
Ale mam nadzieję, że może jak się hormony ustabilizują po menopauzie, itd...
No właśnie miejmy nadzieję że jej minie wkoncu ten czas. Życzę Ci tego z całego serca bo skoro będzie blisko to pewnie wiele razy by się przydała rada czy pomóc ..
Rady pewnie daje, ale czy dobre i czy nie na zlosc..