reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja czasami zastanawiam się czy mój po tych " atrakacjach " ciazowych nie zmieni zdania i już nie będzie chciał więcej dzieci :D choć narazie dzielnie to wszystko znosi :D
Hahahaha właśnie mój dzisiaj powiedział że kończymy produkcję na jednym bo on moich humorów nie wytrzyma [emoji2][emoji2][emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Ja tak plakalam jak sie skonczyla baranina a mialam ochote na tortille [emoji14] z kurczakiem nie zjem :D
To ja zjem tylko z kurczakiem bo mamy takiego kebaba gdzie grillują tam całe filety a nie taką breję do niczego nie podobną [emoji2] i sosik na bazie jogurtu także czasem sobie pozwolę na takiego [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Jak K byl ostatnio na 3 tygodnie to co chwile jedlismy domowa, pelno skladnikow suoer ciasto i domowe sosy:p pycha. Otworz restauracje :p
Kiedyś chciałam, ale doszłam do wniosku, że za dużo formalności, wymagań, biurokracji, a potem jeszcze były akcje z wymuszeniami itd, a koszty też niemałe, więc odpuściłam, i wyzywam się kulinarnie w swojej kuchni, karmiąc rodzinę, znajomych itd. ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Kilka dni temu migło mi, że któraś pytała o globulki na swędzenie. Ja brałam Hexatiab, co prawda mnie nie swędziało nic, ale minimalnie miałam leukocyty podniesione, więc lekarka kazała brać zapobiegawczo. Bez recepty. Co prawda nie czytałam czy w ciąży można stosować, ale skoro lekarz kazał:)

Może do psychiatry musi isc bo z tego co tak czytam to nienormalne zachowanie tym bardziej ze kiedys inna byla... wiec ja bym stawiala na problemy psychiczne
Niestety do lekarza nie pójdzie - to jest wieś i takie podejście a nie inne, więc nie ma szans :(
Ale mam nadzieję, że może jak się hormony ustabilizują po menopauzie, itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
To ja zjem tylko z kurczakiem bo mamy takiego kebaba gdzie grillują tam całe filety a nie taką breję do niczego nie podobną [emoji2] i sosik na bazie jogurtu także czasem sobie pozwolę na takiego [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

A ja w fastfoodach sie wlasnie napotkalam na chrzastki w kurczaku blee i tylko baranina :)

Do góry